Güney Kore kripto paraları konuşmak için olağanüstü oturum başlattı.
Güney Kore kripto paraları konuşmak için olağanüstü oturum başlattı.

Güney Kore kripto para endüstrisine ilişkin olağanüstü oturum başlattı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore, devam etmekte olan yasağı sona erdirmek ve ICO kılavuzlarının yanı sıra kripto para birimi endüstrisini de geliştirmek için düzenleme ve önlemleri tartışmak üzere Ulusal Meclis’te bir olağanüstü oturum başlattı.

Olağanüstü oturum ülkede sektöre dair engelleri büyük oranda kaldırabilir

Business Korea tarafından aktarılan bilgilere göre olağanüstü oturumlar 30 günü aşamıyor. Güney Kore Ulusal Meclisi, siyasi partilerden ilgili komiteler ve milletvekilleri ile Blockchain ve kripto para endüstrisini teşvik etmek ve ICO’lar hakkında bir kılavuz oluşturmak için gerekli tedbirleri görüşecek.

Oturumda milletvekilleri, yatırımcı korumaları için ICO rehberleri hazırlamak için Bilim Bakanlığı ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri (ICT) Bakanlığı’na çağrıda bulundular. Oturumlarda, Güney Kore’de ICO’lara izin verilmesini isteyen ilgili yatırımcı koruma önlemleri ile görüşmeler yapılması bekleniyor.

Dördüncü Sanayi Devrimi Özel Komitesi yerel ICO’lara izin verilmesini istiyor

Ulusal Meclis’in Dördüncü Sanayi Devrimi Özel Komitesi, bir yıl önce Çin’in liderliğinde izleyen geniş kapsamlı bir ICO yasağı sonrasında, yerel ICO’lara izin vermek için hükümete çağrıda bulundu.

Oturum aynı zamanda, Jeju Valisi tarafından Blockchain ve kripto para sektörü için özel bir bölge yaratmayı hedefleyen son teklife de ev sahipliği yapacak. Daha önce aktardığımız üzere, Jeju’da ana karadaki mevcut yasaklara rağmen ICO’lar aracılığıyla para toplamaya izin verileceği biliniyor.

Çok sayıda yerli ziyaretçiyi ağırlayan Kore’nin en popüler turist adası Jeju Adası, Kore’nin maliye bakanı Kim Dong-yeon’un da dahil olduğu üst düzey hükümet figürleriyle bir araya gelerek sektör için belirlenmiş özel bir bölge olma teklifinde bulunmuştu.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoin’de kısa pozisyonlar ciddi oranda arttı!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin