Terra Classic fiyatı yeniden öne çıktı: Varlık ilk 30’a girmeyi başardı

Güney Kore borsaları, Terra 2.0 sonrasında LUNA’yı yeniden listelemeyi düşünüyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Luna Vakfı, bugün tarihi bir ilke imza attı. Son yılların en büyük olayında Terra 2.0’ın testnet çalışmalarına başladı. O kadar fazla sancılı süreç geçiren Terra, sonunda istediği bir planlamanın sonucunu görebildi. Ancak bu henüz yolun başlangıcı olabilir.

Luna için iyi şeyler konuşulurken Güney Kore’de durum pek öyle değil. Şu anda polis tarafından dolandırıcılık, vergi kaçakçılığı ve diğer mali düzenleme ihlalleri nedeniyle Terraform Labs CEO’su Do Kwon’u soruşturuyor. 

Öte yandan Luna 2.0’ın piyasaya sürülmeye başladığında yeniden listelenmesini talep ettiği söyleniyor. Söylentilere göre sosyal medya üzerinden Luna ticaretinin yeniden başlaması için beş borsaya mesaj gönderildi.

Luna oylamayla önemli güç gösterdi

CEO Kwon, 18 Mayıs’ta Twitter’da şunları söyledi:

“Mevcut Terra blok zinciri ağına ‘Terra Classic’ ve mevcut Luna ‘Luna Classic’ adını verelim ve yeni bir Terra blok zinciri oluşturalım.”

Bu mesaj ilk baş tepki çekse de sonrasında kabul gördü. Yüzde 60’tan fazla oy oranı ile kabul edildi. Bugün itibarıyla yeni bir devrim luna için başlamış oldu.

Terra, LUNA’nın başka bir versiyonunu yeniden başlatmaya istekli

LUNA ve stablecoin UST’nin trajik çöküşünün ardından Terraform Labs, Luna 2.0’ı başlatma duyurusunu yeniden doğruladı. Bunun ‘dApp’lerin başlatılması olmadan blok 0’dan başlayan bir oluşum blok zinciri’ olacağının altını çizdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin