Güney Kore, 4 yıllık Bitcoin yargılama sürecinden 10,5 milyon dolar kâr sağladı
Güney Kore, 4 yıllık Bitcoin yargılama sürecinden 10,5 milyon dolar kâr sağladı

Güney Kore’nin ünlü Bitcoin (BTC) borsası kapanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore’nin ünlü Bitcoin borsası Coinnest, Haziran 2019’a kadar sürmesi beklenen kapatma sürecini başlattı. Sürece yardımcı olmak için para çekme ücretleri ve asgari para çekme limitleri düşürüldü.

Güney Kore’li Bitcoin borsası Coinnest faaliyetlerini sonlandırıyor

Güney Kore’nin kripto para birimli borsalarından biri olan Coinnest, hizmetlerini durdurmanın ortasında. Bu hamle, şirketin 16 Nisan’da borsa web sitesinde yayınlanan ve kripto endüstrisindeki değişikliklerle ilgili zorlukları öne sürerek hizmetlerini durduracağını açıklamasından sonra geldi. Şirket, üyelik hizmetlerinden başlayarak 16 Nisan’da kapanma sürecine başladı.

Fiyat, fon çekme hizmetlerinin tamamlanmasından sonra 30 Haziran’a kadar devam edecek şekilde ayarlandı. Coinnest, ilk kararının para çekme ücretlerini düşürmek ve asgari para çekme işlemindeki sınırı azaltmak olduğunu söyledi. Nisan 2018’de baktığımızda, borsa yöneticilerinden ikisinin,  kripto varlıklarının listelenmesine izin vermek için rüşvet aldıkları rapor edildi. Ayrıca bu Ocak Coinnest, atalı bir airdrop’un ardından Bitcoin’de 5 milyon dolar zarar açıkladı.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin