Güncel XTZ Tezos analizi

Tezos analizi: XTZ 4.2 dolara geri döndü, fiyat daha fazla yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Destek kurulduktan ve 4.20 dolarda yeniden test edildikten sonra daha fazla yükselişin gelmesini beklediğimizden Tezos analizi bugün yükselişte. Destekten, XTZ/USD şimdiden güçlü bir yükseliş gördü ve piyasayı bir sonraki 4,65 dolarlık dirence getirdi.

Kripto para piyasası son 24 saat içinde kırmızıda işlem gördü. Pazar lideri Bitcoin yüzde 1,67, Ethereum ise yüzde 1,9 düştü. Bu arada Tezos (XTZ) neredeyse yüzde 4 değer kazandı ve en iyi performans gösterenler arasında yer alıyor.

XTZ/USD 4.20-4.72 dolar aralığında işlem gördü ve bu aralık son 24 saatte önemli bir oynaklık olduğunu gösteriyor. Ticaret hacmi yüzde 31 artarak toplam 192 milyon dolar olurken, toplam piyasa değeri 4 milyar dolar civarında işlem gördü ve kripto para genel olarak 44. sırada yer aldı.

Teknik grafik

Tezos analizi için 4 saatlik teknik grafikte, Tezos fiyat hareketinin bir gecede daha da yükseldiğini ve bunun potansiyel olarak daha önemli bir rallinin başlangıcına işaret ettiğini görebiliriz.

Tezos analizi teknik grafik
Teknik grafik

Tezos fiyatı, bu hafta güçlü bir satış gördü ve 4.20 dolarda destek buldu. Düşüşü, Aralık ayının başlarında bir haftadan uzun süren ralli takip etti ve fiyatı 5.2 dolara güçlü bir yükselişe yol açtı.

Pazar oradan hızla tersine döndü ve Tezos, Çarşamba günü destek bulana kadar yüzde 18’in üzerinde düştü. Bundan sonraki 24 saat boyunca konsolidasyon, geri dönüş için bir temel oluşturdu.

Dün geç saatlerde bir başka kısa süreli aşağı yönlü tekrar testinden sonra Tezos fiyatı bir gecede hızla yükseldi ve bir sonraki 4,65 dolarlık dirence ulaştı. Geçtiğimiz saatlerde, muhtemelen başka bir yukarı yönlü test hazırlanırken boğalar sakinleşti.

Tezos analizi: XTZ fiyatını ne bekliyor?

Gece boyu yükselişin ardından daha fazla yukarı yönlü hareketin gelmesini beklediğimizden Tezos analizi bugün yükselişte. Şu anda, XTZ/USD biraz geri çekildi, ancak kısa süre sonra daha fazla yükseliş bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin