Flaş! Shiba Inu sert yükseldi: Yükseliş sürecek mi?
Flaş! Shiba Inu sert yükseldi: Yükseliş sürecek mi?

Güncel Shiba Inu fiyat analizi: Shiba dirençle karşı karşıya

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coin, dün önemli bir başarıya imza attı. Güncel Shiba Inu fiyat analizine baktığımızda kritik olan alçalan üçgen yapısı yukarı yönlü kırdığı görülüyor. Fakat üçgen kırılmasına rağmen boğalar bu seferde dirençle karşı karşıya kaldı. SHIB boğaları, ayılara üstünlük kurarak alçalan üçgeni yukarı yönlü itti. Günlük en dip seviyesinden yaklaşık yüzde 20 sıçrama yaparak şimdilik kendini kurtardı.

11 Kasım Perşembe günü alçalan üçgen içinde hareket eden Shiba Inu, düşüşün önüne geçti. Temel destek seviyesi olarak gösterilen 0,000044 ve 0,000050 cent seviyelerinde tutundu. Destek bölgelerine anlık iğne atan SHIB, yeniden boğaların gücüyle yönünü çevirdi. Yönün yukarı dönmesiyle anlık olarak önemli artış kaydetti.

Üçgenin tepesi olarak gösterilen 0,000050 cent boğalar tarafından savunulmaya devam edilirse tehlike şu anlık geçebilir. Eğer bu nokta destek olarak çalıştığında iyi bir dönüş emaresi gözükebilir. Bu da boğalara bir direnç kırma şansı doğuracaktır.

Shiba Inu fiyat analizi, Shiba nasıl hareket edecek?

Alçalan üçgenin galibi şu anlık boğalar. Ancak yeteri kadar gün toplayıp direnç geçilmesi gerekiyor. 0,000055 ve 0,000063 cent direnç noktaları olarak kabul ediliyor. Öncelikle 55 seviyelerini günlükte kırmayı şart. 0,000050-0,000055 seviyesi arasında boğa ve ayıların savaşını izleyebiliriz.

RSI, 4 saatlik hareket de yüksek seviyeye ulaştı. Günlükte ise RSI’ın yükselmesi için boğaların momentumu sürdürmesi gerekecek. MACD tarafında da 4 saatlik zaman diliminde yukarı yönlü bir kesişme var. Günlük grafikte ise MACD histogramı düşüş eğiliminin bittiğini gösteren bir yüksek dip paylaştı.

Sonuç olarak Shiba Inu, 0,000050 cent desteğinde kalmayı bilmeli. Burayı boğalar savunduğu taktirde yeniden yükselişten söz edilebilir. Halen bir şansı olduğunu görebiliyoruz. Ancak temkinli izlemek de fayda var.

Shiba Inu fiyat analizi hakkında sizin düşünceleriniz nelerdir?  

kriptopatates

Güncel Shiba Inu Fiyat Grafiği

You have not selected any currency to display

Shiba Inu nedir?

Shiba Inu, ”Dogecoin killer” sloganıyla piyasaya sürülmüş bir meme coin’dir. Ağustos 2020’de piyasaya sürülen Shiba Inu’nun, Bitcoin gibi anonim bir kurucu havası verilmek istendiği için Ryoshi takma adında bir kurucusu vardır.

Shiba Inu nereden alınır?

Shiba Inu coin bir çok borsada listelenmektedir. Bunlara örnek olarak; Binance, Paribu, BtcTurk gibi borsalar gösterilebilir.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin