featured

Güncel Ethereum analizi: Son düşüş trendi bir ayı tuzağı olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Güncel Ethereum analizi Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum, 24 Temmuz’da grafikteki modelin destek noktasını kırdı. İşlem hacmindeki artışın eşlik ettiği bu düşüş momentumu, fiyatların daha fazla değer kaybedebileceğini gösteriyor. Bununla birlikte düşüş, trendinin küçük bir ayı tuzağı olma olasılığı da yüksek.

 

20 günlük EMA, Ethereum alıcıları için dinamik bir dirence dönüştü. Yükselen bir kanal modeli, mevcut boğa koşusunun taşıyıcısıdır.

Ethereum için gün içi işlem hacmi, 31,6 milyar dolardır. Bu da %19’luk bir düşüş olduğu anlamına gelmektedir.

Son dört gündür ETH fiyat hareketi oldukça dengesizdi. Bu yüzden yatırımcılar sıradaki hareketin ne olacağını tahmin etmekte zorlanıyor. Fiyat, son zamanlarda ihlal edilen 1900 dolardaki destek noktasının altında işlem görmeye devam ederken, satıcılar direncin kırılmaması için güç göstermeye devam ediyor.

ETH fiyatı son 24 saat içinde %0,13 oranında mütevazı bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 1,872 dolar civarında işlem görüyor.

Ethereum

Daha yüksek fiyat reddine sahip günlük mumlar, arz ivmesinin oluştuğunu gösteriyor. Satıcılardan gelen baskı artmaya devam ederse, ETH fiyatı %5’lik keskin bir düşüş yaşayabilir. Bu senaryoda fiyat 1,800 dolarda bulunan ve psikolojik olarak çok kritik olan destek noktasına düşebilir.  

Bununla birlikte beklenen düşüş, potansiyel alıcılar için yüksek bir birikim bölgesi olan yükselen kanal modelinin destek çizgisinin yeniden test edilmesine sebep olabilir. Alıcılar, bu destekte tutunmayı başarabilirse yükseliş ivmesi geri kazanılabilir.  

ETH fiyatı 2000 dolara geri dönebilir mi?

Kritik destek noktasının kaybedilmesi büyük bir düşüşe sebep olabilir. Bununla birlikte, ETH fiyatı ihlal edilen trend çizgisinin altında dalgalanmaya devam ederse, düşüş ivmesinin azaldığını anlayabiliriz.  Alıcılar bundan faydalanırsa yeniden bir yükseliş başlayabilir. Bu durumda, önceki çöküşün bir ayı tuzağı olduğu kanıtlanacak ve fiyat yeniden 2,000 dolara ulaşmak için harekete geçecektir.

Teknik göstergelerden günlük RSI eğilimi son zamanlardaki kırılmaya rağmen hâlâ 50 işaretine yakın işlem görüyor. Bu da, yükseliş momentumundaki zayıflığı gösterir.

100 günlük EMA seviyesinin altındaki olası bir kırılma, düzeltme aşamasının devam ettiğinin sinyalini verecektir.

 

 

Güncel Ethereum fiyat grafiği 1 Ethereum ne kadar?

You have not selected any currency to display

(ETH) Ethereum teknik analiz saati

(ETH) Ethereum nedir?

Ethereum, açık kaynak kodlu, akıllı sözleşmelerin kullanımını sağlayan kendi Blockchain (Blok zinciri) ağına sahip kripto para platformudur. Ethereum platformunun kripto parası Ether, simgesi ise ETH’dir. Ethereum ağının simgesi ise ERC20’dir. Kripto para piyasasındaki binlerce altcoin ERC20 tabanı sayesinde Ethereum alt yapısını kullanmaktadır.

Ethereum’un kurucusu kimdir?

2013 yılında piyasaya sürülen Ethereum’un bilinen kurucusu Vitalik Buterin olsa da 8 kurucu üyesi ve bir de Ethereum Vakfı vardır.

Koin market listesi

Koin market listesi tablosunda, tüm kripto paraların güncel fiyatlarını, 24 saatlik değişim oranlarını, piyasa değerlerini, hacimlerini ve arz miktarlarını görebilirsiniz. Dilediğiniz kripto para birimi simgesine tıklayarak, o token hakkında tüm detaylara ve grafiklerine ulaşabilirsiniz.

Ethereum hakkında güncel bilgilere ulaşmak için Ethereum haberleri sayfamızı takip edebilirsiniz.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin