Güncel Ethereum analizi: Zincir üstü veriler ETH fiyatında iyileşme gösteriyor mu?
Güncel Ethereum analizi: Zincir üstü veriler ETH fiyatında iyileşme gösteriyor mu?

Güncel Ethereum analizi: Zincir üstü veriler ETH fiyatında iyileşme gösteriyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyat analizi, ayılar hakimiyetini artırdıkça ETH’nin 1.581 dolara düşmesiyle düşüş eğilimi gösteriyor. Dijital varlığın fiyatı son birkaç gündür düşüş eğiliminde ve bu eğilimin kısa vadede devam etmesi bekleniyor.

image 491

Fiyat tablolarından da görüldüğü gibi, en son gelişmeler ayılar lehine ilerliyor. ETH/USD fiyat işlevi için bir sonraki destek 1.569 dolarda bulunuyor ve yatırımcılar, desteğin devam etmesi durumunda fiyatın yukarı sıçramasını bekleyebilir.

ETH/USD 1 günlük fiyat tablosu: Ethereum, 1.580 dolar desteğini yeniden test etmeye hazır

1 günlük Ethereum fiyat analizi grafiği, fiyat seviyeleri neredeyse 1.581 dolara ulaştığı için bugün fiyatta ani bir düşüş tespit ediyor. Grafikler üzerinde çoğu zaman düşüş kontrolü olduğu için geçen hafta kripto para birimi için tahmin edilemezdi. Bugünün trendi de ayılar lehine ilerliyor ve düşüş momentumunun daha da güçlenmesi bekleniyor.

image 493

Ethereum fiyat analizi için 24 saatlik grafik, MACD ve sinyal çizgileri 0 seviyesinin altına geçtiği için düşüş eğilimi gösteriyor. Bu geçiş, ayıların ETH/USD çifti üzerinde kontrolü ele geçirmesiyle sonuçlandı. RSI da aşağı doğru hareket ediyor ve şu anda 45.12 seviyesinde duruyor, bu da fiyatların daha fazla düşeceği anlamına geliyor. 50 günlük EMA çizgisi 200 günlük EMA’nın altında olduğundan, hareketli ortalama göstergesi de düşüş eğilimi gösteriyor.

Ethereum fiyat analizi 4 saatlik grafik: ETH, 1.617 dolar direncinin altında düşüş gösteriyor

4 saatlik Ethereum fiyat analizi grafiği, ETH’nin 1.617 doların altında işlem görmesiyle düşüş eğilimi tespit ediyor. Yükselişin işleri tersine çevirmek için direnci kırması gerekiyor, ancak bu olası görünmüyor. ETH piyasası düşük dipler ve düşük tepeler oluşturduğundan, ayılar hâlâ piyasayı kontrol ediyor.

image 492

Hareketli Ortalama (MA) değeri 1.597 dolarda ve altına düştükten sonra bugünün fiyat değeriyle de kesişti. Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı da bugün satışların tetiklenmesiyle 28.04 endeksine kadar geriledi. MACD göstergesi de histogram aşağı doğru giderken düşüş eğilimi gösteriyor.

Ethereum fiyat analizi sonucu

ETH/USD paritesi 1.600 dolar seviyesinin altına düşmeye devam ederken, Ethereum fiyat analizi düşüş eğilimi gösteriyor. ETH için kısa vadeli destek 1.569 dolarda kalıyor, ancak bu destekte tutunmak çok olası görünmüyor. Satış baskısı artıyor ve ayılar piyasanın kontrolünü ele geçirdi.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin