Cardano fiyat analizi: ADA yükselecek mi?

Cardano fiyat analizi: ADA, önceki ATH’sinden yüzde 30 düştü, yükseliş geliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyat analizi, 1,20 dolardan daha fazla düşüş reddedildikten sonra hızlı bir toparlanma beklediğimizden bugün yükseliş eğiliminde. Boğaların son saatlerde ADA/USD’yi 1,30 doların üzerine çıkardığını göz önünde bulundurursak, bugün hızlı bir şekilde gerçekleşecek yukarı yönlü yeni bir test bekliyoruz.

Cardano Price Analysis: ADA drops 30 percent from the previous high, swift reversal to follow? 1

Kripto para piyasası son 24 saat içinde kırmızıda işlem gördü. Bitcoin ve Ethereum sırasıyla yüzde 17,62 ve yüzde 15,76 oranında güçlü bir düşüş yaşadı. Cardano (ADA) ise gün için yüzde 19 kaybederek daha da büyük bir düşüş gördü.

ADA/USD, son 24 saatte piyasada aşırı oynaklığa işaret ederek 1.21 – 1.67 dolar aralığında işlem gördü. Ticaret hacmi yüzde 13,19 artarak toplam 4,28 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 45 milyar dolar civarında işlem gördü ve kripto para genel olarak 6. sırada yer aldı.

Cardano (ADA), yeniden yükselmek istiyor

4 saatlik grafikte, ayıların sonunda vazgeçmesiyle beraber Cardano fiyatının bu sabah hızla yükseldiğini görebiliriz.

Cardano Price Analysis: ADA drops 30 percent from the previous high, reversal to follow?

Cardano fiyat analizi, geçtiğimiz haftalarda güçlü bir düşüş ivmesi gördü. Kasım’ı 1.416 dolar civarında yeni bir dip seviyesiyle kapattıktan sonra, ADA/USD fiyatı hafta başında bir toparlanma gördü.

1.60 dolara hızlı bir yükselişin ardından ADA fiyatını, 2 Aralık’ta daha fazla yukarı yönlü test edilene kadar birkaç günlük konsolidasyon izledi. Yeni yüksek salıncak 1,76 dolar olarak belirlendi ve bu, potansiyel olarak yaklaşan büyük bir trend tersine dönüş oluşumuna işaret ediyor.

Bununla birlikte, Dün, Cardano fiyatı düşüş momentumunun devraldığını gördü ve gün sonunda önceki düşük testlere yol açtı. Gece boyunca, satış devam etti ve bu sabah desteklemek için teklif edilen 1,20 dolar işaretine kadar ADA/USD fiyatını çok daha fazla aşağı çekti.

Cardano fiyat analizi: ADA fiyatı bugün yükseliş gösteriyor

Cardano fiyat analizi, 1,20 dolardan daha fazla düşüş reddedildikten sonra daha fazla toparlanma beklediğimizden bugün yükseliş gösteriyor. Bu nedenle, ADA/USD muhtemelen bir sonraki direnç olarak önceki destek alanını yeniden test etmek için hareket edecek.

cryptopolitan

 

 


(ADA) Cardano nedir?

Cardano, amacının “değişkenlik yapanların, yenilikçilerin ve vizyonerlerin” olumlu küresel değişim getirmesine izin vermek olduğunu söyleyen bir blok zinciri platformudur. Cardano’nun simgesi ADA’dır, 2017 yılında piyasaya sürülmüştür.

Cardano’nun kurucusu kimdir?

Cardano’nun kurucusu, aynı zamanda Ethereum’un da geliştiricilerinden biri olan Charles Hoskinson’dur. Charles Hoskinson Cardano’nun blok zincirini oluşturan şirket olan IOHK’un da CEO’sudur.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin