Güçlü altcoin'de merdiven tipi yükseliş kapıda olabilir: Her durakta kâr şansı! İşte tüm hedefler
Güçlü altcoin'de merdiven tipi yükseliş kapıda olabilir: Her durakta kâr şansı! İşte tüm hedefler

Güçlü altcoin’de merdiven tipi yükseliş kapıda olabilir: Her durakta kâr şansı! İşte tüm hedefler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 1 ayda THETA piyasasının tersine dönmeye hazır olduğunu açıkça gördük. Satıcılar 24 Ocak’tan itibaren yerel dip seviyesini güncellemeyi başarsa da, alıcılar düşüş aşamasını durdurmayı başardı. Limit emirleri olan alıcıların düşüşü durdurduğu ana aralık 2,65 – 2,8 dolar aralığıydı.

THETA yeni bir yükseliş başlatabilir

28 Şubat itibarıyla satıcılar THETA fiyatını bu aralığın altına indiremediler. Tabii ki BTC fiyatının düşmeye başlaması durumunda THETA da dayanamayıp bunun altına inecektir.

Ancak 2,15 doların bu senaryoda bile yükseliş başlatmak için yeterli olacağını söyleyebiliriz.

THETA fiyatı Mart 2021’den (bir yıl boyunca) uzun süreli bir düzeltmede. Alıcıların ana dayanak noktaları 2022 Ocak ayının ortalarında kaybedildi. Bu nedenle, bu aralığın kontrolünü ele geçirene kadar THETA pazarının küresel dönüşü hakkında konuşmak için erken. Fakat ay boyunca fiyatın mevcut değerlerden 4,3 dolara yükselmesi çok gerçek ve mantıklı bir hedef gibi duruyor.

TradingView Chart

THETA fiyatının günlük zaman dilimindeki hareketini incelediğimizde, son günlerde oynaklıkta önemli bir düşüş görüyoruz. Üçgen içinde konsolidasyonun devam etmesi, 14 Mart’taki işlem haftasının sonuna kadar mümkün. Ardından THETA piyasası güçlü bir fiyat artışı bekliyor olabilir. Büyük olasılıkla, bu dalga, bizi ilk hedef olan 3,57 $’a götürecek.

Günlük grafikte de görebileceğimiz gibi, 8-17 Şubat tarihleri ​​arasında piyasa katılımcılarının mücadelesi bu seviyenin yakınında gerçekleşti. Orada bir likidite bölgesi organize eden satıcılar ilk kez 3.57 $ seviyesinin kırmasına izin verilmeyebilir. THETA piyasasında alternatif bir senaryoda ise olası bir düşüş, 2,6 $ işareti üzerinde kontrolün kaybedilmesi durumunda geçerli olacak.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin