featured

Son 2 gündür yükselen GRT, kritik seviyeyi geri alabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Grafik (GRT), 0,317 dolar seviyesinde bulunan destek noktasından toparlanma gerçekleştirerek son 2 günde %14,8 oranında yükseliş kaydetti. Kripto para birimi, grafiğindeki alçalan üçgen modelinden yükselişe geçerek alıcıları 0,39 dolar ve 0,4 dolar arasında bulunan direnç noktasını kırmaya teşvik etti. Bu direnç noktasının kırılması sonucunda fiyatta %25 oranından fazla bir iyileşme yaşanabilir.

GRT için bazı önemli veriler

Günlük RSI yükseliş bölgesine giriş yaptı. Altcoin’deki gün içi işlem hacmi %33,6 oranında bir kazanç ile 125,6 milyon dolar.

21 Şubat tarihinde GRT fiyatı, 0,39 dolar seviyesinde bulunan haftalık destek noktasını kırmayı başardı. Bunun sonucunda da satıcılar altcoin’i %17 oranında düşürerek aşağıdaki bulunan 0,315 dolardaki destek noktasına geriletti.  Alıcılar bu alt destek noktasını da kırmak için birkaç girişimde bulundular. Ancak bu seviyedeki uzun bir ret mum çubuğu, alıcıların burayı agresif bir şekilde savunduklarını gösterdi.

GRT grafik

GRT teknik grafiği, azalan üçgen modelinin oluşumunu gösteriyor. Ayrıca GRT fiyatındaki son artış, formasyonun direnç trend çizgisini kırarak yükselişin tersine dönme olasılığını işaret ediyor.

Modelin kırılması, alıcıları genel direnci yeniden test etmeye teşvik edecektir. Son üç hafta içinde, kripto para biriminin fiyatı 0,39 dolar ile 0,317 dolar seviyelerinde gezindi. Alıcılar 0,39 doların üzerinde bir kapanış sağlamayı başarırsa ortaya çıkan ralli, altcoin fiyatını %25 oranında artırarak psikolojik olarak önemli olan bir fiyat seviyesine ulaştırabilir.

Öte yandan, satıcılar altcoin’i 0,39 dolarlık direnç noktasından geri alırsa konsolidasyon aşaması birkaç işlem seansı için daha devam edecek.

GRT için bazı teknik göstergeler

GRT alıcıları, 20 DMA seviyesini olası destek noktasına çevirdi. Bununla birlikte 50 DMA, savunmayı 0,39 dolar seviyesinde güçlendiriyor. Bunun sonucunda da satıcılar, altcoin’i 0,137 dolarda bulunan alt destek noktasına geri çekmek için teşvik ediliyor.

Yükselen RSI (49) eğimi, tarafsız bölgenin üzerine çıkmaya hazırlanıyor. Bu da yatırımcıların duyarlılığında olumlu bir durum olduğunu gösteriyor.

GRT için mevcut direnç noktaları 0,39 dolar ile 0,5 dolar seviyelerinde iken; destek noktaları ise 0,317 dolar, 0,3 dolar ve 0,236 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin