featured

GRT analizi: Fiyat kritik bölgede, peki yön nereye doğru olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Akşam saatlerinde kripto varlıklarda yeniden hareketlilik yaşandı. Başta Bitcoin olmak üzere altcoinlerde düzeltmeler görüldü. Dirençlerin geçilmemesi aşağı yönlü hareketleri beraberinde getiriyor. Altcoinler ise daha bireysel hareketler sergileyebiliyor. GRT analizi için incelediğimizde ise kritik bir eşeğin içinde olduğunu görüyoruz. 

Graph(GRT) fiyatı, 0,12 dolardan başlayan yüksek momentumlu bir yükseliş eğilimi sergiledi. Bu da trend çizgisi kırılma olasılığına yol açtı. Yükseliş kırılması, 0,20 doları aşan bir fiyat artışına ve 0,30 dolarlık kritik seviyeye ulaşmasına yol açabilir. 

Bununla birlikte, başarısızlık, daha düşük bir düşük formasyon oluşturmak için 0.10 $ serpintisine yol açabilir. Ancak burada alıcılar direnç trend çizgisini geçmeyi başarabilecek mi?

GRT analizi: The Graph fiyatı nereye meyilli?

Alıcılar ters baş ve omuz boyun çizgisini 0,52 dolardan kıramadığından beri, GRT fiyatları düşüş sarmalının altında kaldı. Düşüş 0,20 doların altına seyrederek 0,12 dolardan destek almak için iki aydan kısa bir süre içinde piyasa değerinin %70’inden fazlasını yok etti.

0.12 $’daki yükseliş desteği, düşen trendi yastıklayarak fiyat trendinde yanal bir kaymaya neden oldu. Bu da düşüş trend çizgisine yeniden meydan okumanın yolunu açtı.

GRT analizi; fiyat hareketi mevcut düşüş mumuyla bir akşam yıldızının oluştuğunu gösterdi. Sonrasında geri dönüş rallisi yüksek kırılma başarısızlığı olasılığını getirdi. Trend çizgisi kırılma olayı, 0.20 dolara yükseliş rallisine yol açabilir.

Teknik gösterge

  • RSI: Günlük RSI’da yükseliş eğilimi, azalan trend çizgisi kırılma olasılığını destekliyor. Ayrıca, gösterge eğimi yakın zamanda 14-SMA çizgisini geri aldı ve orta çizgiye doğru yaklaşıyor.
  • Bollinger bandı: Göstergenin dar aralığı, fiyat hareketindeki kısa konsolidasyonu vurguluyor. Bu nedenle, gösterge aralığının her iki tarafında bir kırılma, uzun alıcılar için ekstra bir avantaj sağlayacaktır.
  • Direnç seviyeleri – 0.2 ve 0.3 dolar
  • Destek seviyeleri – 0.12 ve 0.13 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin