featured

GRT analizi: Fiyat artışı kısıtlı mı kalıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Haftanın son iş gününde piyasada kazanımlar biraz daha az kaldı. ABD ÜFE verisi beklentilerin bir tık altında gelmesi hafif bir gevşeme gösterdi. Bu da başta Bitcoin olmak üzere diğer para birimlerine olumsuz yansıdı.

Altcoin piyasasında ise istenilen performans bir türlü gelmedi. Yarın hafta sonu olmasıyla beraber fiyatların nasıl bir yön çizeceği bilinmezken GRT analizi ile yatırımcıları neler bekliyor?

Neredeyse 1 yıldır GRT analizi ile ilgili bir model dikkat çekiyor. Tam olarak yedi aydır, Graph token fiyatı bir kama modeline tepki olarak düşüyor. Bununla birlikte, bu düşüş sırasında, token fiyatı, model yakınsayan trend çizgilerini birçok kez yeniden test etti. 

GRT analizi: Düşen model bozulacak mı?

Teorik olarak, düşen takoz paterni, direnç trend çizgisinden aşağı dönen fiyatlar daha önce olduğu gibi daha derin bir düzeltme elde edemediği için düşüş momentumunun kaybını yansıtıyor. 

GRT analizi, bugün erken saatlerde %11’lik bir artış gösterdi. Yüksek hacimli bir artışla, uzun yükseliş mumu, haftalık 0,0664 $ direncini kırmaya çalıştı. Ancak yukarıdan gelen yoğun arz baskısı bu kazanımları sınırlı tuttu ve yeniden direnç altına sarktı.

Geçtiğimiz üç hafta boyunca kripto para birimi, satıcıların aktif olarak bu seviyeyi savunduğunu gösteren 0,0662 $ direncinde çok sayıda ret mumu gösterdi. Bu nedenle satış baskısı devam ederse, potansiyel bir düşüş eğilimi, fiyatı 0,0525 $ desteğine düşürebilir.

Teknik göstergeler

  • Spot ücret: 0,0656 ABD doları
  • Oynaklık: Yüksek
  • Direnç seviyeleri – 0,0664 $ ve 0,0766 $
  • Destek seviyeleri – 0,058 doları ve 0,025 doları

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin