Grim Finance saldırıya uğradı Kayıp ise yüzde 70 olarak açıklandı

Grim Finance saldırıya uğradı: Kayıp ise yüzde 70 olarak açıklandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto dünyasında siber saldırılar her önem konuşuluyor. Ancak 2020 ve 2021 yılı siber saldırılar daha fazla gerçekleşti. Saldırıların çok olması zaman zaman gündeme de yansıdı. Projelerde açık bulan hackerlar, karşı atağa geçiyor. Projelerin varlığını ya da projelerin farklı bilgileri hackerlar tarafından çalınıyor. Son olarak Grim Finance, saldırıya uğradı.Saldırının boyutu ise açıklanana rakamlara göre 30 milyon dolar. 

Bilgisayar korsanları, zamanla ortaya çıkan kripto para birimi borsalarına saldırı düzenledi. Bazı hackerlar geçen yıl milyarlarca dolarlık sanal varlık elde ettiler. Kayıtlara geçen miktar ise tam olarak bilinmiyor.

Grim Finance, 30 milyon dolarlık saldıraya uğradı

Grim Finance, 30 milyon dolarlık saldırıya uğradı

Fantom Opera üzerine kurulu bir proje olarak karşımıza çıkan kripto para birimi. Grim Finance, akıllı verim optimize edici bir projeye sahip. Ancak kripto varlık şu an kötü haberle piyasada bulunuyor. Ağ, 30 milyon doların üzerinde bir saldırıyla karşı karşıya kaldı. Tahmini kayıpla bir istismarın en son kurbanı oldu. Ekip, paylaştığı tweet’te saldırıyı doğruladı.

Grim Finance ekibinden yapılan açıklama da şu detaylara yer verildi: 

“Saldırgan bizim tonoz strateji bölümüne saldırıda bulundu. Kötü niyetli şekilde belirteç sözleşmesine girdi. Açıkça bir saldırıya uğradık. Fon transferlerini önleyebilmek için Circle (USDC), DAI ve AnySwap ile iletişime geçtik.”

GRIM, piyasada fazlasıyla kayıp yaşadı

GRIM, piyasada fazlasıyla kayıp yaşadı

Grim Finance yaşadığı saldırıyla beraber kripto varlığında da büyük kayıp yaşadı. Son 24 saat içinde 70’i geçen bir kayıp hanesine yazdı. Ani bir çöküş projeyi etkiledi. Saldırı 0.80 dolardan 0.13 seviyelerine kadar geri çekilme görüldü.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin