Bitcoin yükselmeye devam edecek mi? Bugün yine rekor kıran BTC hakkında analistler olumlu
Bitcoin yükselmeye devam edecek mi? Bugün yine rekor kıran BTC hakkında analistler olumlu

Grayscale’in kripto fonu devasa rakamlara ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Grayscale fonunun, şu anda Bitcoin, Ethereum ve diğer dijital varlıklarda 15,5 milyar dolarlık bir toplam rakama ulaştığı açıklandı.

Barry Silbert’in Grayscale’ı yalnızca üç günde 2,5 milyar dolar daha ekleme yaptı. Şimdi şirket, yatırımcıları için 15,5 milyar dolarlık kripto para yönetiyor.

Grayscale’in kripto varlığı artıyor – Bitcoin liderliği koruyor

Birkaç saat önce, Grayscale kripto varlıklarının son üç gün içinde şaşırtıcı bir şekilde 2,5 milyar arttığını ve 13 milyar dolardan 15,5 milyar dolara yükseldiğini açıkladı.

Şirket, yatırımcılarının varlıklarını Bitcoin, XRP, Ethereum, Litecoin ve diğerleri dahil olmak üzere dokuz kripto para biriminde tutuyor.

Bitcoin olarak tutulan rakam 13 milyar dolar seviyesinde. Sonrasında ise Ethereum geliyor. ETH olarak tutulan miktar ise 1,89 milyar dolar.

Grayscale’in ana şirketi Digital Currency Group’un kurucusu Barry Silbert’in daha önce belirttiği gibi, firmanın müşterilerinden 5,4 milyar dolar nakit girişi eklemesi beş ay sürdü.

Şimdi, sadece üç günde 2,5 milyar dolar ekleme yapıldı.

BTC

Grayscale’in hisse bölmesi

Aralık ayı başlarında şirket, 14 Aralık’a kadar yatırımcısı olacaklar için ETHE hissesi paylaşımının yapılacağını duyurdu. Etkinliğin 18 Aralık’ta gerçekleşeceği duyuruldu.

Hisse bölünmesi, her yatırımcının 1 ETHE’ye sahip olmak için ek sekiz ETHE hissesi alacağını açıkladı.  Bununla birlikte, genel hisse değeri aynı kalacağı ve bir hisse sadece sekize bölüneceği için bu daha çok bir pazarlama hilesi gibi görünüyordu.

ETH, hisse bölünmesinden önce kabaca 0,09 ETH değerindeydi. Bölünmeden sonra, bir hissenin fiyatı yaklaşık 0.01 ETH olacak.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin