Son Bitcoin düşüşünden almamız gereken dersler: Hangi göstergeler düşüşten önce alarm verdi?
Son Bitcoin düşüşünden almamız gereken dersler: Hangi göstergeler düşüşten önce alarm verdi?

Grayscale’in Bitcoin Trust’ı 24 saat içinde devasa Bitcoin ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 42 bin dolara ulaştıktan sonra daha düşük seviyelere geriledi.

En büyük dijital varlık, başka bir düşüşe tanık olmadan önce son zamanlarda adımlarını 38 bin dolara çekmeyi başardı.

Ancak, bu sefer fiyattaki bu düşüş, kurumların daha da fazla BTC alması için bir fırsattı. Grayscale, son üç gün içinde daha fazla Bitcoin ekleyen böyle aktif bir firma oldu.

10 bin Bitcoin

Veri sağlayıcısı Bybt’a göre, BTC’nin fiyatı 38.000 $’dan geri çekilirken, Grayscale Bitcoin Trust yaklaşık 10.000 BTC ekledi.

Yukarıdaki tablo, neredeyse 20 günlük bir aradan sonra Grayscale Bitcoin Trust’ın daha da fazla BTC eklediğini gösterdi. Önceki satın alma mevcut olandan daha fazla olsa da, bu arada dijital varlığın fiyatı da önemli ölçüde arttı.

Son 24 saatteki artış, firmanın şu anda piyasaya giren günlük Bitcoin’in yaklaşık 5,7 katını aldığına işaret etti. Bu, diğer perakende yatırımcılar için bir kıtlık yaratıyor olabilir.

Piyasa gözlemcisi Bloqport, son 30 günde 2,5 milyar dolarlık 67 bin BTC’nin kalan borsaların değerine eşdeğer olduğunu kaydetti. Bu BTC’ler sıcak / soğuk cüzdanlara taşındı.

Image

Dijital varlığa olan talep, 2020’de GBTC’si için %900’lük bir büyüme kaydeden Grayscale gibi kurumlar arasında piyasada yüksek kalmış vaziyette.

Düşen fiyat çoğu kurum için “düşüşü satın alma” ve bir kıtlık yaratma fırsatı sunarken BTC’yi daha da kıt hale getiriyor. Bu, Bitcoin’in büyüme ivmesine katkıda bulundu ve Bitcoin balinaları için de birikimi teşvik etti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin