Grayscale, Blockchain hisse senetleri adına yeni bir ETF başvurusu yaptı
Grayscale, Blockchain hisse senetleri adına yeni bir ETF başvurusu yaptı

Grayscale’den Şubat ayında çok kritik Litecoin hamlesi! Arzın çoğunu aldılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto fon yöneticisi Grayscale Investments, piyasa aracı Bybt’tan alınan verilere göre, geçen ay çıkarılan Litecoin arzının çoğunu satın aldı. Grayscale şu anda 1,44 milyon Litecoin’i (248,33 milyon dolar) elinde tutuyor ve bu da onu Bitcoin ve Ethereum’dan sonra şirketin üçüncü en büyük kripto fonu yapıyor.

Grayscale’in sert hamleleri sürüyor

Firma, ABD’deki akredite ve kurumsal yatırımcıların kripto para satın almalarına izin veren birkaç hizmetten biri. OTC piyasasında hem abonelik hem de alınıp satılabilir hisse olarak bulunan dokuzdan fazla kripto tabanlı “tröst” sunuyor. Grayscale Bitcoin Trust yatırımcılardan en büyük sermayeyi getirirken, Litecoin de görünüşte kendi takipçilerini çekiyor.

Madenciler son 28 günde 201.600’den fazla Litecoin üretti. Ancak arz arttıkça, Grayscale müşterileri diğer tarafta yeni kripto paraların çoğunu topluyor. Son 30 günde, Grayscale’in Litecoin Trust’ı (LTCN) 174.900 LTC satın aldı.

LTC talebi çok yüksek seviyede

Takipçi hizmeti LitecoinBlockHalf’a göre, her 2,5 dakikada bir tek bir Litecoin “bloğunun” madenciler veya bir ödül karşılığında işlemleri doğrulamak için bilgi işlem kaynaklarını harcayan kuruluşlar tarafından çözüldüğü görülüyor. Madenciler, maliyetleri karşılamak ve kar elde etmek için bu ödüllerin çoğunu açık piyasada satıyorlar.

Bu arada, Grayscale’in kötü şöhretli “premium’u Litecoin talebinin eşsiz olduğunu gösteriyor. Firmanın prospektüsüne göre, her LTCN hissesi sadece 15.70 dolar değerinde kripto para içerirken, hisse açık piyasada 304.99 dolardan işlem görüyor.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin