Grayscale, ETF için New York Kıymetler Borsası ile resmi görüşmeleri başlattı
Grayscale, ETF için New York Kıymetler Borsası ile resmi görüşmeleri başlattı

Grayscale’den milyar dolarlık Bitcoin alımı geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kurumsal ilgi artıyor. Grayscale 24 saatte 1 milyar dolar değerinde Bitcoin daha aldı ve toplam AUM’unu 46,1 milyar dolara çıkardı.

Yatırım devi Grayscale, neredeyse 24 saat içinde 1 milyar dolar değerinde Bitcoin alımı yaptı. Şimdi, firma yönetim altındaki toplam varlıklardaki (AUM) 46,1 milyar dolar ile 50 milyar dolara yaklaştı.

Yatırım şirketi, uygun akredite yatırımcıları için beş yeni token ekleyerek kripto-trust tekliflerini genişlettikten kısa bir süre sonra toplam AUM’unu 3 milyar dolardan fazla artırdı.

Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), Grayscale’in toplam AUM’unun 38.1 milyar dolarını (%82.64) oluştururken, Ethereum Trust (ETHE) 6.6 milyar doları (%14.26) oluşturuyor. Bitcoin Cash ve Litecoin de dahil olmak üzere kalan trustlar geri kalanını oluşturuyor.

Özellikle, Filecoin, Livepeer, Basic Attention token, MANA ve LINK gibi tokenlar, Grayscale onları teklif edilen trust listesine ekledikten sonra fiyatta bir artış gördü. CEO Michael Sonnenshein, birçok müşterinin daha fazla kripto varlığına maruz kalmak istediğini açıkladıktan sonra şirket, toplam trust sayısını 14’e çıkardı.

Grayscale, kariyer sayfasında ETF ile ilgili birkaç iş pozisyonu yayınladıktan sonra, en popüler yatırım ürünü olan GBTC’yi Bitcoin Borsası ile işlem gören bir fona dönüştürme planlarını doğruladı. Bununla birlikte, firma Amerika Birleşik Devletleri’ndeki mevcut düzenleme havasının böyle bir fon için uygun olduğunu düşünmüyor.

S-1 formlarını kullanarak bir ETF için başvuruda bulunan diğer yatırım devlerinin aksine Grayscale, ABD’nin düzenleyici ortamı netleştikçe GBTC’yi ETF’ye dönüştürme kararlılığını sürdürecek.

2013 yılında kurulan Grayscale, Bitcoin ve diğer kripto varlıklarına maruz kalmak isteyen akredite yatırımcılar için en önemli dijital varlık yöneticisi haline geldi. Sonnenshein’e göre, kurumsal BTC talebi bu yılın başında hızlandı ve talebin azalmaya yakın olmadığını da sözlerine ekledi.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin