Grayscale yönetimi altındaki dijital varlıkların değeri yeni zirveye ulaştı!
Grayscale yönetimi altındaki dijital varlıkların değeri yeni zirveye ulaştı!

Grayscale yönetimi altındaki dijital varlıkların değeri yeni zirveye ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük kripto varlık yönetimi olan Grayscale, yönetim altındaki varlıklarını paylaştı. Açıklanan verilerek göre Grayscale yönetimindeki varlıklar tüm zamanların zirvesine ulaştı. New york merkezli firmaya göre 53.5 milyar dolar değerinde dijital varlığa sahip.

Ayrıca, şirketin Bitcoin yatırımlarının değer 39.77 milyar dolar böylece Grayscale’in en değerli yatırımı Bitcoin. Tüm bunlara ek olarak şirket en büyük kripto paranın değer artışıyla birlikte önemli sıçrama yaşadı.

Yazım sırasında BTC fiyatı, son yedi gün içerisinde yaklaşık %9,62 oranında yükseldi. Bununla birlikte, Grayscale’in Ethereum Trust yatırımı ise 11.8 milyar dolardan fazla. Bitcoin gibi, ikinci en büyük kripto para birimi de son yedi gün içinde yaklaşık %10,75 ile önemli bir yükseliş kaydetti.

Bu arada Grayscale, Ethereum‘un en büyük kurumsal sahiplerinden biri olarak yer alıyor. Ayrıca dijital varlık yöneticisi, son sekiz ayda ETH yatırımlarını önemli ölçüde artırmaya devam ediyor.

Özellikle Grayscale, yatırımcılara kripto para birimi alanında yatırım araçları sağlamaya odaklandığını söyleyebiliriz. Ayrıca, şirket her bir yatırım aracını yöneterek müşterilerinin ilgili riskleri azaltırken değişken piyasaya maruz kalmalarına olanak tanıyor.

Ayrıca, Grayscale tönetim altındaki varlıklarının toplam değerinin Mayıs ayında 53 milyar dolar olduğunu bildirmişti. Son bildirilen değere göre 53.5 milyar dolarda yeni bir zirve yakaladı. Öte yandan, Mayıs ayındaki ATH’yi geçtikten sonra şirket yeni olası DeFi tokenleri sunmayı düşündüğünü söyledi.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin