Grayscale, yedi altcoin'i içeren yatırım fonunu başlatmaya hazırlanıyor!
Grayscale, yedi altcoin'i içeren yatırım fonunu başlatmaya hazırlanıyor!

Grayscale, yedi altcoin’i içeren yatırım fonunu başlatmaya hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SEC ETF reddinin ardından Grayscale, yedi blockchain ağını içeren altcoin fonunu başlatmaya hazırlanıyor. Varlık yöneticisi Grayscale, yatırım fonlarını Ethereum dışı akıllı sözleşme tokenlerini içerecek şekilde genişletiyor.

Fonda hangi altcoinler yer alacak?

Grayscale, Ethereum fonu yatırımcıların en büyük akıllı sözleşme ağlarından ve Ethereum yan zincirlerinden bazılarını seçmelerine olanak tanıyacak. Fon, Cardano, Solana, Avalanche, Polkadot, Polygon, Algorand ve Stellar altcoin’lerinden oluşacak.

Cardano ve Solana, fonun %24’ünden biraz fazlasını oluştururken Avalanche ve Polkadot her biri yaklaşık %16’sını oluşturması planlanıyor. Fonun yaklaşık %10’u Polygon’a tahsis edildi. Algorand ve Stellar’ın her biri yaklaşık %4’ünü oluşturacak.

Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein, fonun, yatırımcıların kripto para piyasasında “çeşitlendirilmiş fon” istedikleri için gerçekleştirileceğini bildirdi.

Sonnenshein yaptığı açıklama ise şu şekilde yer alıyor:

“Akıllı sözleşme teknolojisi dijital ekonominin büyümesi için kritik öneme sahip, ancak hangi platformun kazanacağını bilmek için henüz çok erken.”

Bu gelişme sayesinde yeni fonla birlikte yatırımcılar seçim yapmak zorunda kalmayacak.

GSCPxE’ye dahil edilen kripto para birimleri, altcoin performansını piyasa değeri ve diğer ölçütlere göre ölçen Coindesk Akıllı Sözleşme Platformu Select Ex ETH endeksine göre seçildi. CoinDesk ve Grayscale; BitPay, Chainalysis ve Coinbase gibi şirketlere yatırım yapan kripto odaklı bir VC firması olan Digital Currency Group’a aittir.

Grayscale ayrıca Bitcoin, Ethereum, Litecoin, ZCash ve hatta blockchain oyun platformu Decentraland’a yatırım yapmaya devam ediyor. Bitcoin güveni rekor kıran indirimler görürken, firma tekliflerini genişletmeye devam etti. Geçen ay Grayscale, Coinbase, PayPal ve Robinhood gibi kripto odaklı şirketlerden oluşan Future of Finance ETF’yi başlattı.

decrypt

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin