Grayscale, Blockchain hisse senetleri adına yeni bir ETF başvurusu yaptı
Grayscale, Blockchain hisse senetleri adına yeni bir ETF başvurusu yaptı

Grayscale, Blockchain hisse senetleri adına yeni bir ETF başvurusu yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ETF’lere ilgi gitgide artıyor. Şirketler bu alanda hizmet verebilmek için alternatif yollara başvuruyor. İlk Bitcoin ETF’inin başarılı olması işletmelere yol gösterici oldu. Yatırımcılarında tercih etmesinden dolayı bu alanda farklı pazarlar açılabiliyor. Grayscale, Blockchain hisse senetleri alanında bir başvuruda bulunduğunu bildirdi.

6 Kasım Cumartesi günü şirketin fon yönetiminden sorumlusu Eric Balchunas açıklama yaptı. Twitter üzerinden takipçilerini bilgilendiren Eric Balchunas, yeni bir ETF hakkında müjdeyi verdi. 

Grayscale fon yönetiminden sorumlusu Eric Balchunas Bloomberg endeksini takip edecek yeni bir üründen bahsetti. Bu ürünü ekleyerek pazarın genişlemesini planladıklarını söyledi. Yeni fon, Futures of Finance olarak isimlendirilecek. Ekim ayında Grayscale ETF için ilk görüşmelerini başlatmıştı. ProShares’in ilk ETF listelemesinde SEC ile bir toplantı düzenlemişti. Ancak bu sefer planlanan ETF’in biraz daha farklı olduğu vurgulandı.

Grayscale, ETF’lere ilgi duyuyor

Bir fon devi olan Grayscale ciddi bir yatırım potansiyeline sahip. Kripto varlıklarına duyduğu ilgiyi her alanda geliştiren şirket, yatırımcılarına alternatif ürünlerde sunabiliyor.

Şirket yeni ETF için Blockchain teknolojisini kullanacak. Hisse senetleri için bir endeks tasarlanacak. Yatırım yapmak isteyen müşteriler için iyi bir aracı ürün olacağı düşünülüyor.

Fon, sadece endeks işlemlerinde pasif yönetimini izlemek için kullanılacak. Bu sayede ek ücret, maliyet ödemeden fona sahip olunabilecek. Grayscal, SEC ile ilk önemli görüşmesini geçtiğimiz ay yapmıştı. GBTC fonu için önemli kararın 24 Aralık’ta verileceği biliniyor. Taraflar bu süreçte bir kez daha bir araya gelecek.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Gemlik mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin