Grayscale, Blockchain hisse senetleri adına yeni bir ETF başvurusu yaptı
Grayscale, Blockchain hisse senetleri adına yeni bir ETF başvurusu yaptı

Grayscale Bitcoin fonunu bir ETF’ye dönüştürmek istiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Digital Currency Group CEO’su Barry Silbert, Grayscale Bitcoin Trust’ı fiziksel olarak desteklenen bir borsa yatırım fonuna (ETF) dönüştürme potansiyeline ilişkin bir tweet’e yanıt olarak takipçilerini “takip etmeye devam etmeye” çağırdı.

ProShares’in Bitcoin vadeli işlemleri ETF’si, bu hafta başlarında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından onaylandıktan sonra Pazartesi günü işlem görmeye başlayacak.

Bununla birlikte, düzenleyici, yatırımcı korumasıyla ilgili endişeler nedeniyle, Bitcoin fiyatını doğrudan izlemeyecek bir ETF başlatmaya yönelik tüm teklifleri şimdiye kadar geri çekti. Bunun yerine, yatırımcılar Chicago Ticaret Borsasının vadeli işlem sözleşmelerine maruz kalacaklar.

Eaglebrook Advisors’ın araştırma direktörü Joe Orsini, son başlığında vadeli işlemlere dayalı bir ETF ile ilgili bazı riskleri özetledi ve uzun vadeli yatırım yerine gün içi ticaret için geçerli olacağını iddia etti.

Geçen ay, Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein, vadeli işlem tabanlı bir ETF’yi spot tabanlı bir ETF’den önce onaylamanın “kısa görüşlü” bir karar olacağını belirtti.

ABD’deki İlk Bitcoin ETF ‘si

CNBC tarafından Perşembe günü yayınlanan bir rapora göre, şirket GBTC’yi spot tabanlı bir ETF’ye dönüştürmek için SEC’e başvurmaya çok yakın.

U.Today tarafından bildirildiği üzere Grayscale, bu Eylül ayında böyle bir plan üzerinde çalışması için eski Alerian CEO’su David LaValle’yi işe aldı.

Önde gelen kripto para varlık yöneticisi, Nisan ayı başlarında Bitcoin Trust’ı bir ETF’ye dönüştürmeyi planladığını doğruladı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin