Grayscale, SEC’in ETF reddine sert bir şekilde karşı çıktı

Grayscale, Bitcoin ETF için SEC ile mahkemede yüzleşmeye hazır

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Grayscale şirketi, daha öncesinde başvuruda bulunduğu Bitcoin ETF’i için geçen ay cevabını aldı. Şirket umutlu konuşurken, SEC rengini bell etmemişti. Uzun süredir incelemede bulunan ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) sonucu Haziran ayında şirkete bildirmişti.

Geçen ay GBTC’nin spot Bitcoin ETF’ye dönüştürülmesinin reddedilmişti. Bu haberin ardından Grayscale, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) karşı dava açmıştı. Dünyanın en büyük kripto varlık yöneticisi, spot Bitcoin ETF üzerinden yatırımcı sorgularına yönelik yakın zamanda bir soru-cevap gerçekleştirdi.

Temyiz mahkemesi şu anda Grayscale’in SEC kararını gözden geçirme başvurusunu inceliyor. Ancak, Grayscale’in temyiz düzeyinde kaybetmesi durumunda, ABD Yüksek Mahkemesine itiraz etmeye hazırdır.

Duruşma durumunda, dava hakkında karar veren rastgele yargıçlar olmayacak. DC Devresindeki tüm yargıç grubu, nihai bir karara varmak için toplu olarak tartılır. Ancak, bu tür bir duruşma nadirdir. Yalnızca bölünmüş bir karar durumunda gerçekleşir veya karar için güçlü bir gerekçe yoktur.

Grayscale ile soru ve cevaplar

Spot Bitcoin ETF sorunu yıllardır devam ediyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, bu ürünü piyasaya sürme havasında pek görünmüyor. Öte yandan Grayscale, bu ürünü piyasaya sürmeye bir hayli kararlı.

Soru-cevap sorularından biri, yasal savaşın yaklaşık zaman çizelgesinin ne olabileceğiydi. Buna yanıt olarak Grayscale şunları söyledi:

“Zamanlamadan emin olamayız, ancak brifingler, sözlü tartışmalar ve nihai bir mahkeme kararı dahil olmak üzere federal davanın ne kadar sürdüğüne bağlı olarak, genellikle on iki aydan iki yıla kadar sürebilir, ancak daha kısa veya daha uzun olabilir . Ne kadar uzun sürerse sürsün, argümanlarımızın gücünün DC Devre Temyiz Mahkemesinde lehimize nihai bir kararla sonuçlanması gerektiğine inanıyoruz.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin