Grayscale açıkladı: Bu kripto ürünlerine yüksek talep var
Grayscale açıkladı: Bu kripto ürünlerine yüksek talep var

Grayscale açıkladı: Bu kripto ürünlerine yüksek talep var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Grayscale Investments ekibi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Ethereum (ETH) yatırım ürünleri için güçlü talep olduğunu duyurdu. Grayscale’e göre, 2020’nin üçüncü çeyreği, 202 Milyon Dolardan fazla girişle Ethereum Trust’a yapılan en büyük yatırımı gördü.

Bybit.com’a göre, Grayscale’de yönetilen toplam Ethereum varlıkları 1,94 Milyar Dolar değerinde. Bu rakam Grayscale kasalarında 2.94 milyon Ethereum’a karşılık geliyor.

Yeni planda neler var?

Bu ayın başlarında Grayscale,  Ethereum Trust’ın 9’a 1 bölünmesini gerçekleştireceğini duyurdu. Hissedarlar 17 Aralık’ta 8 ek hisseyi başarıyla almaya devam etti. Hareket, Ethereum Trust’ın (ETHE) likiditesini artırmanın yanı sıra daha uygun fiyatlı hale getirmeyi amaçlıyordu. Hisse bölünmeleri, yatırımcıların talebini karşılamak için atılan bir adım olarak genelse yükselişe işaret eder.

Ethereum’un fiyatı 700 dolar yolunda

ETH’nin değeri 620 – 650 $ destek alanının üzerinde güvenle işlem görüyor. Yazım sırasında Ethereum, Bitcoin’in bir sonraki hareketine bağlı olarak her iki yönde bir hareket için konsolidasyon gibi görünen 656 $’dan işlem görüyor.

Ethereum’un 700 dolarlık direnci aşması ATH yolunda önemli bir adım olarak görülüyor.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin