Grayscale, ETF için New York Kıymetler Borsası ile resmi görüşmeleri başlattı
Grayscale, ETF için New York Kıymetler Borsası ile resmi görüşmeleri başlattı

Grayscale 24 Saatte 300 Milyon Dolarlık Bitcoin Aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bybt verilerine göre, Grayscale kripto hedge fonu, Bitcoin Trust’a 300 milyon dolar değerinde kripto ekledi.

Bybt analitik web sitesinden alınan verilere göre, 19 Ocak ile 20 Ocak arasında Grayscale Investments hedge fonu, Bitcoin Trust’a 8,762 BTC ekledi ve bu da 300 milyon dolarlık şaşırtıcı bir tutara karşılık geliyor.

BTC

Bu aynı zamanda günlük Bitcoin madenciliğinin 9,74 katıdır.

Grayscale 300 milyon dolarlık BTC daha ekledi

En büyük Bitcoin alıcısı Grayscale, dün kripto para biriminin bir başka devasa kısmını daha aldı ve yönetim altındaki kripto varlıklarına 300 milyon dolarlık BTC (8,762 token daha) ekledi.

Şirket tarafından bugün yayınlanan tweet’e göre Grayscale şu anda 27,2 milyar dolarlık kripto varlığına sahip.

Bununla birlikte, Bitcoin ve diğer dijital varlıkların fiyatındaki düşüş nedeniyle, bu, Grayscale tarafından 19 Ocak’ta yayınlanan 28.1 milyar dolardan daha küçük bir meblağa karşılık geliyor.

Şirketin bu hafta başlarında yayınlanan 2020 4.Çeyrek raporuna göre 2020’de Grayscale’e toplam BTC girişi 4,7 milyar dolar seviyesinde gerçekleşti.

Belge ayrıca 2020’nin son çeyreğinde Grayscale Bitcoin Trust’ın finans kurumlarından 2,8 milyar dolarlık bir komisyon aldığını gösteriyor.

BTC

Bitcoin 32.500 $ bölgesine düştü

Lider kripto para birimi, Bitcoin’in 39.700 $ seviyesinden düşmeye başladığı 15 Ocak’tan itibaren düşüşüne devam ediyor.

Hafta boyunca, BTC birkaç kez 34.000 $ fiyat işaretini ziyaret etti ve bir aralıkta işlem görüyor. Bugün Bitcoin daha fazla değer kaybetti ve 32.540 $ alanına düştü.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin