grt token
Graph (GRT) token sadece 2 gün içinde büyük borsalarda listelendi!

Graph (GRT) token sadece 2 gün içinde büyük borsalarda listelendi! Projenin potansiyeli yüksek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Graph (GRT) token, Coinbase Pro ve Binance, GRT’ye listelenmesiyle büyük ilgi görüyor ve kullanıcı tabanını hızla genişletiyor.

Tüm kripto topluluğu, blok zincirlerinden gelen verilerin endekslenmesine ve sorgulanmasına yardımcı olmayı amaçlayan Graph ağının faaliyetleriyle resmen hayata geçirilmesinden büyük bir heyecan duymuş gibi.

Token fiyatını katlayarak yükselmeye devam ediyor. Binance’da 0,03 dolar fiyatıyla tahtaya yazıldıktan sonra muazzam bir talep gören token, 0,5899 dolara kadar yükseldi. Listenmesinden bu yana yüzde 1800 oranında artış anlamına geliyor. Ancak coin’in mevcut fiyatı coinmarketcap verilerine göre bugün 0,25 dolar açılışına göre reel olarak en yüksek yüzde 135 değer kazanmış diyebiliriz. Yazımız yayına hazırlanırken ise bir miktar kâr satışı gören token 0,47 dolar seviyesinde işlem görüyordu.

Gün sonunda GRT tokeni 1 dolara ulaşır mı?

grt token

Mevcut GRT fiyat hareketi, pozitif piyasa algısıyla ile doğru yönde görünüyor. Bu, çok yakında, altcoin’in 1 dolar test etmesini sağlayabilir.

Ancak kısa vadede göz önünde bulundurulduğunda, GRT fiyatının başlangıçta 0,5 doların üzerinde kalması  bekleniyor. Ayrıca GRT projesi, yüksek hacimli ve 1 milyardan fazla arzı olan iyi projeler arasında görülmekte.

Ancak tek endişe, sadece küçük bir büyüme ile mücadele eden ve zaman kaybetmeden satış yapmaya başlayan tüccarlar olacaktır. Bu durumda yükseliş trendi kısa sürede düşüş eğilimine dönüşeceğinden, bu fiyat üzerinde baskı oluşturabilir.

Aksine, GRT token, lansmanından sonraki birkaç gün içinde büyük borsaların çoğunda listelendi. Bu, tokene geniş bir kullanıcı tabanı ve tüccarların çoğunun erişebileceği çok daha büyük bir pazar sağlayacaktır. Dolayısıyla yakın zamanda daha büyük bir yükseliş olabilir.

Genel olarak, yeni piyasaya sürülen The Graph token, sadece kısa bir süre içinde en yüksek seviyesine doğru bir sıçrama gerçekleştirdi. Dahası, zamanla, GRT fiyatını başlangıçta 1 dolara ve önümüzdeki günlerde daha yüksek seviyelere çekebilecek sert bir sıçrama yapabilir.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin