featured

Yakın zamanda yükselecek gibi değil! Mevcut grafikler bu altcoin’de düşüşe işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan XRP fiyatı, genel olarak yatay seyrediyor. Bununla birlikte kripto pazarındaki son satışlar, simetrik üçgen modeli oluşturarak düşüşü tetikledi. Satıcılar altcoin’in fiyatını kırık destek trend çizgisinin altında tutarlarsa, kripto yatırımcıları XRP fiyatında düşüş bekleyebilirler.

Altcoin için önemli teknik noktalar:

RSI, haftalık grafikte aşırı satım bölgesine yaklaşmış durumda. 20 ve 50 MA seviyeleri de aynı şekilde haftalık zaman diliminde düşüş eğilimi gösteriyor. XRP için gün içi işlem hacmi %19,6 oranında bir artış ile 846 milyar dolara yükseldi.

Daha önce XRP alıcıları, yeni bir ralli için yükseliş ivmesini yeniden kazanmak için üçgen formasyonunun destek trend çizgisini yeniden test ediyorlardı. Bununla birlikte, geçen haftaki kripto piyasasındaki kan banyosu, grafikte bir bozulmaya yol açarak XRP fiyatında daha fazla düşüşü gösteriyor.

XRP altcoin grafik

XRP fiyat hareketi şu anda 0,7 dolarda bulunan genel trend çizgisinden yeterli arzı oluşturarak bir yeniden test hareketleri gösteriyor.

XRP, haftalık-100 EMA seviyesinden güçlü destek aldı. Bu da satıcıların altcoin’i daha da düşürmesine engel oldu. Öte yandan kripto para birimi yakın gelecekte 20 ve 50 MA’da da düşüş eğilimi gösteriyor.

Ayılar satış ivmesini sürdürürse, haftalık Göreceli Güç Endeksi (38) de yakında aşırı satım bölgesine düşecek.

Yatırımcılar 0,53 doları savunmaya çalışıyor

Teknik grafik, 0,525 dolarda bulunan destek noktasında düşük fiyat ret mumlarını gösteriyor. Altcoin, 0,7 dolarda bulunan direnç noktasını yeniden test etmek için bir yükseliş geri çekilmesine işaret ediyor. Eğer alıcılar 0,7 dolar direncini geçemezse, satıcılar düşüşe devam etmek için devreye girecek.

Ayrıca MI seviyeleri de satıcıların piyasa hâkim olduğunu gösteriyor.

Altcoin için mevcut direnç noktaları 0,7 dolar ile 0,857 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,525 dolar ile 0,632 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin