Bu haftanın en çok konuşulan varlığı XRP yükselişinin nedenleri…

Grafik tersine döndü, bu altcoin 8 ayın en düşük seviyesinde: Daha ne kadar düşebilir ki!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’deki oynaklık altcoinleri fazlasıyla sarsıyor. Özellikle de dün akşam yaşanan geri çekilmenin ardından pek çok para birimi ağır darbe aldı. Bazı varlıklar ise düşüşte adeta rekor kırıyor. İşte onlardan biri ile karşı karşıyayız.

Fantom (FTM), yatırımcıların bir satış göstergeleri telaşında terk ettiği göründüğü için Cumartesi günü sekiz ayın en düşük seviyesine geriledi. Altcoin gecelik tasfiyeleri de bu yıl en yüksek seviyelerini gördü.

FTM son 24 saatte yaklaşık %13 düştü ve Eylül başından beri en düşük seviyesi olan 0,826 dolardan işlem görüyor. Token geçen hafta %22’nin üzerinde düştü ve haftalık en kötü performans gösterenlerden birini gösterdi. Anlık yüzde 15’leri bulan düşüşü yatırımcıyı panik ettirdi.

FTM/USDT Haftalık görünüm

Fantom’un stabilcoin’i fUSD de ABD doları karşısında 1:1 sabit değerini kaybetti ve istikrarsızlaştırma riskiyle karşı karşıya. Blok zinciri için endişe verici bir ihtimal. fUSD yaklaşık %23 düşüşle 0.77$’da.

Bir dizi hack, FTM yatırımcılarını korkuttu

Altcoinin son düşüşü, zincirin DeFi protokollerinden birindeki büyük hack tarafından tetiklenmiş gibi görünüyor. Deus Finance, platformu 13 milyon doları aşan bir kredi açığında saldırıya uğramıştı.

Fantom market değeri

Platform, Fantom’daki en büyük DeFi borsası olmasa da, Deus iki ayda ikinci kez saldırıya uğradı. Tekrarlanan saldırılar, yatırımcının protokolün güvenliğine olan güvenini sarsmış gibi. FTM’nin bu haftaki kayıpları da 28 Nisan’daki hack haberlerinden hemen sonra daha da derinleşti.

Coinglass’tan gelen veriler ayrıca FTM’nin bir gecede 4 milyon doların üzerinde tasfiye gördüğünü gösterdi. Bu yılki en yüksek tasfiye miktarı olarak kayıtlara geçti.

Satış göstergeleri yanıyor

FTM, 0,96 dolarlık kilit destek seviyesinin altına düştü. Altcoin ana hareketli ortalamalarının çoğunun oldukça altında işlem görüyor. Bu da yüksek satış baskısına işaret ettiğini gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin