featured

Gözde metaverse token’a neler oluyor? İşte yatırım yapmadan önce bilmeniz gerekenler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Temmuz ayında birçok kripto para biriminin yeni fiyat artışları kaydetmesinin ardından düşüş hareketleri başladı. Piyasa lideri olan Bitcoin (BTC) %9 oranında düşüş yaşarken en büyük altcoin olan Ethereum (ETH) ise ayın başından bu yana %3 oranında değer kaybetti. Birçoğu bu ayın başından beri çift haneli kayıplar kaydettiği için metaverse token’ları da fiyatlatrını korumayı başaramadı. Bunların arasında 1 Ağustos’tan bu yana %24 oranında düşen Sandbox (SAND) var. CoinMarketCap verilerine göre, yalnızca son yedi gün içinde token %22,13 oranında düştü.

Burada sabırsızlıkla beklenecek pek bir şey yok

Token’ın fiyatı geçen hafta düştüğü için ağdaki ticaret faaliyeti de düştü. Santiment’ten alınan verilere göre, SAND için işlem hacmi geçen hafta %25’in üzerinde düştü.

metaverse SAND

Şu anda Ekim 2021 seviyesinde işlem gören SAND, bu yazının yazıldığı sırada 1,07 dolar civarında işlem görüyor. CoinMarketCap verilerine göre, önde gelen metaverse token’ının fiyatı son 24 saatte yalnızca %0,57 oranında bir artış kaydetti.

Ayrıca, geçen hafta SAND için satış baskısı arttı. Şu anda Göreceli Güç Endeksi (RSI) 34 işaretinde.  Bu da düşüş trendine işaret eder. Ayrıca bir diğer teknik gösterge olan MFI ise 42 civarında bulunuyor.

Zincir üstü veriler ne diyor?

Fiyat cephesinde bir düşüş kaydetmesine rağmen zincir üstü veriler, SAND’ın ağ etkinliğinin son yedi gün içinde bir miktar arttığını ortaya koyuyor. SAND ağındaki bakiyeye sahip toplam adresler, yazının yazıldığı sırada 150,000 civarında. IntotheBlock’tan alınan verilere göre, ağdaki yeni adresler son yedi gün içinde %18,15 oranında arttı. Ayrıca, aktif adresler de aynı dönem içinde %35’in üzerinde arttı.

Ayrıca, incelenen dönemde günlük olarak tamamlanan SAND işlemlerinin sayısı da %40 arttı. Son yedi gün içinde günlük ortalama 1,560 SAND işlemi tamamlandı.

SAND’ın ağ etkinliğindeki büyüme, geçen hafta Sandbox’ın oyun ekosisteminde kaydedilen güce bağlanabilir. DappRadar’dan alınan verilere göre sanal oyun dünyası, son yedi gün içinde %104’lük bir artışı temsil eden 3,820 kullanıcı daha ekledi. Ayrıca platformda gerçekleştirilen toplam işlem sayısı da %105’in üzerinde artış gösterdi. Satış hacmi %0,04 düşmesine rağmen sanal oyun dünyasında tutulan varlıkların toplam değeri %55 arttı. Bu yazının yazıldığı sırada bu değer 107,11 milyon dolar olarak kaydedildi.

Sandbox metaverse, NFT olarak satılabilen 166,464 LANDS haritasını içerir. NFTGo’nun verilerine göre, LANDS NFT’lerin satış hacmi son yedi günde %4 oranında düştü. Ayrıca, NFT projesinin piyasa değeri de aynı dönemde %18 azalmıştır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin