featured

Gözde meme coin daha fazla yükselişi reddediyor! Sıradaki hareket ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. DOGE gece boyunca güçlü bir geri çekilme gördü.

Meme coin’in fiyatında daha fazla yükseliş reddedildiğinden, DOGE bugün daha fazla düşüş yaşayabilir.

Piyasa, son 24 saat içinde oldukça olumsuz hareketlerle karşı karşıya kaldı. Piyasa lideri olan BTC, %0,83 oranında değer kaybederken, en büyük altcoin olan Ethereum ise %1,06 oranında düşüş kaydetti. Piyasanın geri kalanındaki altcoin’ler de piyasa liderlerini takip ederek düşüş yaşadılar

Son 24 saatte Dogecoin fiyat hareketi:

Dogecoin 0,13 doların üzerinde toparlandı. Ancak şimdi başka bir düşüşe hazırlanıyor.

DOGE, son 24 saatte 0,1622 dolar ila 0,1348 dolar aralığında işlem gördü. Bu da önemli bir volatilite olduğunu gösteriyor.  Meme coin’in ticaret hacmi %26,91 oranında artarak toplam 1,18 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri ise 17,49 milyar dolar civarında işlem gördü. Kripto para birimi genel sıralamada ise 12. sırada yer aldı.

DOGE 4 saatlik grafik:

4 saatlik grafikte, Dogecoin fiyat hareketinin bu sabah daha fazla yükselişi reddettiğini görebiliriz. Bu da yakında daha fazla düşüşe ulaşılacağını gösterir.

Meme coin DOGE grafik

Dogecoin fiyatı, 0,17 dolardan güçlü bir düşüş yaşamasının ardından son günlerde istikrarlı bir düşüş gördü. Konsolidasyon, hafta ortasında 0,14 dolar civarında gerçekleşti. Bunun birlikte satıcılar yavaş yavaş kontrolü tekrar ele geçirdi.

Dünün sonunda, 0,125 dolardaki bir önceki ana düşük seviyeye ulaşıldı. Hemen ardından da daha yüksek bir tepki geldi. Gözde meme coin, yukarı yönlü bir ret görülmeden önce 0,136 dolara kadar geriledi.

O zamandan beri, Dogecoin fiyatı 0,13 doların üzerinde konsolide oldu. Bu nedenle, bugün ilerleyen saatlerde daha fazla yükseliş görülmezse önümüzdeki haftanın başlarında, 0,118 dolarda bulunan bir sonraki destek noktasına kadar bir düşüş yaşanabilir.

Sonuç olarak

DOGE, bu sabah daha yüksek seviyeleri reddettiği için düşüş hareketlerinin devam etmesi bekleniliyor. Piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyat hareketi de DOGE’nin bir sonraki hamlesi için oldukça önemli olacaktır.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin