featured

Gözde meme coin gaza bastı! Son haberler, yükseliş rallisine zarar verebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında Elon Musk’un favori meme coin’i olan Dogecoin beklenmedik alanlarda kullanılmaya başlandı. Meme coin için şaşırtıcı gelişmeler yaşanmaya devam ederken fiyat bu durumdan nasıl etkilenecek?

Dogecoin’e dikkat edin

Tesla CEO’su Elon Musk’ın destekleri ile popülaritesini arttıran DOGE yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Musk’ın “geleceğin para birimi” olarak adlandırması ve markalarının ürünleri için bir ödeme aracı olarak kullanma oranlar artarken meme coin, darknet sakinlerinin de dikkatini çekti.

Analitik web sitesi Elliptic’ten gelen bir rapora göre, Dogecoin yavaş yavaş yasa dışı faaliyetler yürütmek için tercih edilen bir varlık haline geliyor. Buna terör finansmanı, çocuklara yönelik cinsel istismar materyalleri, kötü amaçlı yazılımların yanı sıra hırsızlık; dolandırıcılık ve ponzi şemaları dahil. Ancak bunlarla da sınırlı değil.

Meme coin’in yasadışı nedenlerle artan kullanımı, Dogecoin’in fiyatının başarılı bir şekilde iyileşmeye başladığı zamanlarda geldi. Haziran ayının başına doğru yaşanan piyasa çöküşünün ardından meme coin, %46,23 oranında bir artış yaşadı. .

Ayrıca 27 Haziran itibariyle, daha geniş pazarın yükseliş hareketlerine yavaşlama yaşamaya başlamasına rağmen Dogecoin, değer kazanmaya devam etti. DOGE, yalnızca son 24 saat içinde %12,3 oranında yükselerek yatırımcılarını sevindirdi.

Bu yazının yazıldığı sırada 0,0778 dolar civarında işlem gören meme coin, bir kez daha zemin kazanmayı başardı. Geçmişe bakıldığında bu seviyelerin, Dogecoin’in yükselişine yardım eden güçlü direnç noktaları olduğu görülebilir.

meme ceoin Dogecoin

DOGE için umut var mı?

Güçlü direnç noktalarının desteğe dönüştürülmesi gerekiyor. Çünkü ancak o zaman 0,1 dolar seviyesini geri kazanmaya yaklaşabilir. DOGE şu anda henüz bir yavaşlama belirtisi göstermeyen MACD göstergesinde görülen yükseliş geçişi tarafından destekleniyor. Bu yüzden belirtilen hedefe ulaşması yolunda bir engel yok.

Ancak meme coin, Bitcoin ile yüksek korelasyonu paylaşıyor. Bu yüzden piyasa lideri olan BTC, 20,000 dolar civarını yeniden ziyaret ederse DOGE fiyatının rallisine engel olunabilir.

Birçok yatırımcı için bir fiyat düşüşü sorun olabilirken, bu durum DOGE yatırımcıları için daha fazla birikimin fırsatı oldu.

Bu, şu anda zaten %53 olan kârlarını artırmaya yardımcı olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin