featured

Piyasa düştü, gözde altcoin’ler yeni rekor kayıplar kaydetti! Yatırımcılar ne yapmalı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasının bugün, yeni bir düşüş yaşamasının ardından gözde altcoin’ler de rekor kayıplar kaydetti. “Ethereum katilleri” olarak adlandırılan Solana ve Avalanche bu altcoin’lerden bazıları oldu.

CoinMarketCap verilere göre, Ethereum (ETH) ve diğer altcoin’ler, piyasa lideri olan Bitcoin’in büyük oranlarda düşüş yaşamasının ardından çakıldı.  Çeşitli varlıklar değer kaybetmeye devam ederken, altcoin’lerin çoğu %3 ila %15 oranları arasında değişen kayıplar gördü. En iyi DeFi, gizlilik ve Web3 kripto para birimleri önemli kayıplar yaşadı. Apecoin (APE) son 24 saatte %10’un üzerinde düşüş yaşayarak yatırımcılarını üzdü.

Satış baskısının ortasında Bitcoin, altcoin’lerden daha az ciddi bir düşüş yaşarken 28,000 dolarda bulunan önemli destek noktasının üzerinde tutunmayı başardı. Bu yazının yazıldığı sırada ise BTC, 29,200 dolar civarında işlem görüyor. Tether (USDT) dahil olmak üzere birkaç stable coin ise 0,99 doların altına geriledi.

Gözde altcoin’lerden rekor kayıplar

“Ethereum katilleri” olarak adlandırılan Layer 1 projesi Solana ve Avalanche, gerilemenin bir sonucu olarak çok büyük kayıplar yaşadı.

Hızlı ve düşük maliyetli işlemleri nedeniyle muhtemelen Ethereum’un en büyük rakibi olan Solana, bugünkü satış hareketleri sonucunda 43,10 dolara kadar düştü. Bu, 6 Kasım 2021’de 260 dolara ulaşmasının ardından %83,23’ten fazla bir değer kaybı yaşadığı anlamına geliyor.

2021’in sonlarında, Solana ve diğer karşılaştırılabilir Layer 1 ağları, Metaverse gibi yükselen kavramların yanı sıra Ethereum büyüdükçe ilgi kazandı. Solana, bu yazının yazıldığı sırada 45,32 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %9,83 ve geçen haftaya göre ise %14,57 oranında düşüş yaşadığı anlamına geliyor.

altcoin

Piyasa değerine göre en büyük 15. kripto para birimi olan Avalanche son 24 saatte %14,50 oranında değer kaybetti. Ayrıca Avalanche TVL değeri ile en büyük dördüncü en büyük ağ olma konumunda. AVAX şu anda, geçen haftanın en yüksek seviyesinden %17,87 oranında bir düşüş ile 25 dolar civarında işlem görüyor. Bu, Kasım 2021’de ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 146 dolardan %83,45 oranında değer kaybı yaşadığı anlamına geliyor.

Gelişmekte olan Bored Ape Yacht Club ekosistemi ApeCoin (APE) için yaratılan token, son 24 saatte %10,36 oranında bir düşüş yaşadı ve ortalama 6,9 dolardan işlem görüyor. Mart ayının başında 40 dolar ile zirve yapmasının ardından %85 oranına bir düşüş yaşandığı görülüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin