featured

Gözde altcoin, yeni ortaklıklar duyurdu! Kritik seviyeler çok yakında kırılabilir…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, uzun bir konsolidasyon döneminin sonunda. Kolombiya, Ripple Labs ile bir ortaklık anlaşmasının ardından arazi tapularını blockchain’de etkinleştirecek.

Bunların ışığında XRP, 0,40 dolar seviyesinde iken bir sonraki hareketine karar vermeye çalışıyor.

XRP altcoin

XRP fiyatı, haziran ayındaki büyük düşüşünden bu yana 0,30 dolar ila 0,40 dolar arasında değişen dar bir aralıkta konsolide oldu. Bu yavaş ve tepkisiz fiyat hareketi, yatırımcıların müdahalesiz bir yaklaşımda olduğunu gösterdi ve fiyat kurtarmasını zorlaştırdı. Bununla birlikte gözde altcoin, yakında aralığın dışına çıkabilir. Aralığın dışına çıkılması durumunda fiyat önce 0,50 dolara ve ardından 1 dolara doğru bir yükseliş gerçekleştirebilir.

Yeni bir ortaklık

Kolombiya hükümeti, arazi tapularını blockchain’ine koymak için Ripple Labs ile ortak oldu.

Ripple Labs ve üst düzey yöneticilerine karşı açılan dava, blockchain girişiminin kanatlarını açmasını engellemedi ve Kolombiya hükümeti ortaklık listesinin en yenisi oldu. Ripple Labs’ın teknolojisi ile Kolombiya, tüm arazi başlıklarını blockchain’e aktarmayı umuyor.

Bu gelişme, uzun süredir çatışmaları tetikleyen arazi dağıtım çabalarını düzeltmeye yönelik daha büyük bir planın parçası. Resmi hükümet duyurusuna göre, proje Ripple ve Peersyst’ten gelen teknolojiler üzerine inşa edilecek. Peersyst Technology CEO’su Ferran Prat Decrypt ile konuşurken şu sözleri söyledi:

Kolombiya’da toprak her şeydir. Bu, FARC gibi silahlı grupların hükümetle bir savaş başlatmasına yol açtı.

XRP fiyatının bu tür ortaklıklardan büyük ölçüde faydalanması muhtemeldir. Çünkü yatırımcılara Ripple Labs’in genişleme ve büyümeye odaklanmış bir şirket olduğuna dair güvence verir. Ayrıca, Ripple tabanlı teknolojilerin benimsenmesine yönelik ısrarlı baskı, dikkatleri Aralık 2020’den bu yana süren davadan başka yöne çekiyor.

XRP fiyatı kritik bir noktada

Uluslararası para havale altcoin’i, bu yazının yazıldığı sırada 0,37 dolar civarında işlem görüyor. Günlük grafikte Bollinger bantları aracılığıyla anında destek sağlanıyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) verilerine dayanarak XRP fiyatının, 100 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) ve Bollinger bantlarının üst sınırının oluşturduğu bir birleşmenin üzerinde günü kapatabileceği söylenebilir.

Gözde altcoin’in fiyatının yükseliş oluşumu, önümüzdeki günlerde daha da sıkışması beklenen Bollinger bantlarından kaynaklanıyor. Genellikle her iki yönde de bir kırılma beklense de, 0,33 dolarda bulunan sağlam destek noktası RSI değerinin yükselişi işaret etmesi için gerekli yukarı yönlü harekete izin verecektir.

Öte yandan Bitstamp borsasından gelen bir rapor, borsanın 11 Ağustos’ta XRP/PAX dahil en az 14 işlem çiftini listeden çıkaracağını söylüyor. Bu listeden çıkarma çalışmasının arkasındaki sebep, henüz  açıklanmadı. Bununla birlikte bu hareket, özellikle ayı piyasasına uzun süredir maruz kalması nedeniyle altcoin’in fiyat performansını olumsuz etkileyebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin