featured

Gözde altcoin, boğaların güçlenmesiyle yeni bir zirveye ulaştı! Trend bozulmadan devam edebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan DOT, bugün yapılan fiyat analizine göre yükselişte. DOT için direnç noktası 6,07 dolarda iken destek noktası ise 5,66 dolar seviyesinde bulunuyor.

Bugün yapılan fiyat analizi, altcoin’in boğalarının bir kez daha toparlanmaya çalıştığını gösteriyor. Şu anda fiyat artıyor ve 6,07 dolarda bulunan direnç noktasını kırmayı amaçlıyor. Son yükseliş trendi, geçen hafta boyunca oldukça cesaret verici oldu. Bu yükseliş trendi sonucunda fiyat önemli bir değer kazandı ve bu hareket devam edebilir.

DOT 1 günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük grafik, boğaların kontrolü ele geçirmesi ile birlikte altcoin’in fiyatının yükselişe geçtiğini gösteriyor. Fiyat şu anda 5,98 dolar seviyesini aştı ve daha yüksek bir seviyeyi hedefliyor. DOT şimdiden yaklaşık %3,47 oranında değer kazandı. Ancak, birkaç saat önce bir düşüş baskısı görüldü ve fiyat 5,66 dolarda bulunan destek noktasına geriledi.

altcoin DOT grafik

Üstel Hareketli Ortalama (EMA) 50 ve 100, fiyat istikrarının iyi bir işareti olan EMA 200’ün üzerinde oldukları için çok güçlü görünüyorlar. RSI da pozitif bir bölgede seyrediyor. Bu da alıcıların piyasadaki üstünlüğünü gösteriyor. MACD de yükseliş bölgesinde ve DOT fiyatının eğiliminin bir süre daha sabit kalabileceğini ve bunun da fiyatı daha da artırabileceğine işaret ediyor.

DOT 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafik de günlük grafiğe benzer şekilde boğaların üstünlüğünü gösteriyor. Boğaların son birkaç saat içinde biraz güç kazanmasıyla altcoin fiyatının bir kez daha yükseklere çıktığını gösteriyor. Mevcut DOT fiyatı 6,07 dolara doğru ilerliyor. EMA 50 ve 100 de iyi durumda. Bu da fiyatın daha da yükselebileceğini gösteriyor.

4 saatlik grafikteki MACD şu anda pozitif bölgede. Bu da alıcıların piyasa üzerinde tam kontrole sahip olduğunu gösteriyor. RSI, 62 civarında seyrediyor ve şu an için herhangi bir aşırı hareket belirtisi göstermiyor. Ancak önümüzdeki günlerde bir artış görülebilir.

Sonuç olarak

Sonuç olarak DOT fiyat analizi yükseliş gösteriyor. Eğer altcoin’in yükseliş momentumu bozulmadan kalırsa fiyat daha da artabilir. Mevcut piyasa koşulları DOT için oldukça elverişli ve yakın gelecekte tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 6,07 dolara ulaşması beklenebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin