featured

Gözde altcoin, hafif yükselişin ardından önümüzdeki saatlerde sürprizlerle karşılaşabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yatırımcıların yakından takip ettiği altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, son 24 saatte yaklaşık %3 oranında bir yükseliş kaydetti ve şu anda 0,4037 dolar civarında işlem görüyor.

Ripple’ın, SEC ile olan davası hâlâ devam ediyor. Şu aralar dava Ripple lehine ilerliyor gibi görünüyor. XRP fiyatı, 9 EMA seviyesini yeniden test edecek gibi göründüğü için önümüzdeki saatlerde bir düşüş yaşayabilir.

Ripple, hem kripto para birimine (XRP) hem de finansal işlemler için dijital ödeme ağına sahip bir teknolojidir. Kurucu ortaklar Chris Larsen ve Jed McCaleb ilk olarak 2012 yılında bu projeyi piyasaya sürdüler. Ripple, bankalar ve para birimleri arasında işlem yapan finansal aracılar tarafından kullanılan, uluslararası para ve güvenlik transferleri için SWIFT sistemine benzer bir ödeme anlaşması ve havale sistemidir.

Ripple, şirketin ve ağın adıdır ve XRP, yerel token’ıdır.  XRP’nin amacı, bir tür geçici yerleşim katmanı olarak, iki para birimi veya ağ arasında bir ara değişim mekanizması olarak hizmet etmektir.

altcoin XRP

Yapılan fiyat analizine göre altcoin XRP’nin fiyatı, önümüzdeki 48 saat içinde bir düşüş ile karşı karşıya kalabilir. XRP’nin fiyatı 0,388787 dolar seviyesine ulaştığında bu bir onay olacaktır. Ayrıca bu seviye, altcoin’e yeni yatırım yapmak isteyenler için de iyi bir fırsattır.

Altcoin için mevcut destek noktaları sırasıyla 0,390133 dolar, 0,384747 dolar ve 0,380053 dolar seviyelerinde bulunuyor. Direnç noktaları ise 0,400213 dolar, 0,404907 dolar ve 0,410293 dolar seviyelerinde.

XRP için mevcut piyasa durumu nasıl görünüyor?

CoinMarketCap verilerine göre göre XRP, piyasa değerine göre en büyük 7. kripto para birimidir.  Altcoin, son 24 saatte yaklaşık %3 oranında bir yükseliş kaydetti ve şu anda 0,4037 dolar civarında işlem görüyor. Aynı zamanda, toplam piyasa değeri ise 19,520,458,277 dolar.

Ripple, SEC ile kendi lehine dönmüş gibi görünen bir dava içerisinde bulunmaya devam ediyor. Davayla ilgili nihai kararın bu yılın sonuna doğru açıklanması bekleniyor.

Ayrıca, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, proje için gelecekteki genişlemelere dair ipuçları verdi. Genişleme hamlesinin birkaç stratejik satın alma ve birleşmeyi içereceğine inanılıyor.

Teknik göstergeler

XRP için günlük grafiğe bakıldığında, altcoin kendisi için direnç görevi gören 9 EMA çizgisini yeniden test etmeye çalışıyor. Bir diğer test edilebilecek seviye ise 20 EMA çizgisidir.

9 EMA çizgisinin üzerindeki önceki kırılma, fiyatı bu ayın başına doğru mevcut seviyenin altına geri çekildiğinden XRP için sadece 2-3 gün sürdü.

Bakılması gereken bir diğer önemli gösterge, Göreceli Güç Endeksi (RSI) ve onun RSI SMA çizgisine göre konumudur. RSI çizgisi, RSI SMA çizgisinin üzerine çıktı ve yükseliş işareti olan bu pozisyonu koruyor. Ancak, RSI SMA çizgisinden henüz net bir kopuş olmadı. RSI çizgisi pozitif eğimlidir.

XRP’nin fiyatı, belirlenen birinci ve ikinci direnç noktalarının üzerine çıktı ve 0,404907 dolar ila 0,410293 dolar aralığının orta noktasına doğru yol alabilir. Bununla birlikte, 20 EMA seviyesinin test edilmesi ile birlikte altcoin’in fiyatı düşüşe başlayabilir.

CoinQuora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin