featured

Yeni ağ yükseltmesi gözde altcoin’in fiyatında hareketlilik başlattı! Beklenen ralli yakın olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Polkadot (DOT) geliştiricileri yakın zamanda Polkadot Runtime’ı v9270 olarak değiştirmek için yeni bir ağ yükseltmesi başlattı. Yükseltme başlatıldıktan sonra, altcoin’in fiyatı hareketlenmeye başladı ve yukarı doğru bir ivme kazandı.

DOT, kısa süre önce 6,7 dolara kadar düşüş yaşadığı için olumsuz bir havaya sahipti. Ancak, iyileşme hareketleri oldukça hızlı geldi. Bu yazının yazıldığı sırada DOT, 8,515,538,465 dolarlık piyasa değerine sahipti. Son 24 saat içinde de %6,42 oranında bir kazanç kaydetti ve 7,64 dolar civarında işlem görüyor.

Fiyat neden hareketlendi?

Son zamanlarda, DOT’un saatlik sosyal hacmi %100’den fazla arttı. Bu, yatırımcıların altcoin’e olan ilgisinin arttığını gösterdiği için olumlu bir sinyaldir.

Ayrıca, altcoin’in fiyatı da son birkaç gündür iyi performans gösteriyor. Ek olarak, blockchain’de meydana gelen gelişmeler, ona sosyal hâkimiyetini artırma yönünde de itici güç verdi.

altcoin DOT

Ayrıca, Web3 Vakfı’nın eğitim ve hibe başkanı Bill Laboon, Blockchain.com ile yakın tarihli bir röportajda Polkadot’tan da bahsetti.

Röportajda şu sözleri söyledi:

Polkadot temelde kendi blockchain’inizi geliştirmek için bir meta platformdur. Buradaki fikir, tüm sorunları çözmek için tek bir çözüm olmamasıdır. Bu nedenle belirli amaçlar için özelleştirilebilen blockchain’lerin geliştirilmesine izin verir.

Teknik göstergeler

Birkaç ölçüm, DOT’un yukarı yönlü olan hareketini destekliyor. Örneğin, altcoin’in hacmi, sosyal hâkimiyeti ile birlikte son iki günde arttı.

Bu, artışın yakın gelecekte istikrarlı olabileceğini gösteriyor. Bununla birlikte, blockchain’in geliştirme faaliyetinde, fiyat artışını tamamlamayan dik bir düşüş görüldü.

Heyecanla bekleniyor

DOT’un günlük grafiğine bir bakış atıldığında, birkaç göstergenin önümüzdeki günlerde yukarı doğru bir harekete işaret ettiği görülebilir. CMF ve RSI, yakında olası bir fiyat artışına işaret ederek artış kaydetti.

Üstel Hareketli Ortalama (EMA) şeridi de benzer bir tablo çizdi. Bunun nedeni, 20 günlük ve 55 günlük EMA arasındaki farkın önemli ölçüde azalması ve yükseliş geçişi olasılığını artırmasıdır.

Ayrıca Bollinger Bantları (BB), altcoin fiyatının daralmış bir bölgede olduğunu da gösterdi. Bu, yukarı doğru bir kaçış olasılığını daha da artırdı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin