featured

Gözde altcoin, kırılması zor dirençleri sırasıyla geçmeyi başardı! Sıradaki hedefi nerede?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa, BNB de dahil olmak üzere birçok altcoin için umut verici göründüğünden, BNB’nin fiyatı güçlü hacimle yükselmeye devam ediyor. BNB, kritik dirençleri sırasıyla kırarak emin adımlarla ilerliyor

Fiyat 50 ve 200 Üstel Hareketli Ortalamaların (EMA) üzerinde işlem gördüğü için BNB’nin fiyatı günlük zaman dilimlerinde güçlü kalıyor.

Binance Coin (BNB) fiyatı son zamanlarda büyük bir fiyat hareketi gösterdi. Çünkü fiyat 350 dolara kadar yükseldi. Böylece son zamanlarda kırılması zor gibi görünen bir bölgenin üstesinden gelmiş oldu. Kripto para piyasasının lideri olan Bitcoin’in (BTC) yükseliş hareketi ile piyasa biraz olsun toparlandı. Şu anda piyasaya genel olarak bir rahatlama hissi hâkim.

BNB haftalık grafik analizi:

Geçen hafta birçok altcoin, menzile bağlı hareketlerinden çıktıktan sonraki 7 gün içinde %200’ün üzerinde kazanç elde etmeyi başardı. Çoğu yatırımcının kripto para piyasasına dair inancı artıyor.

Yeni hafta biraz şüpheci görünüyordu. Ancak işler şimdi biraz şekillenmeye başlıyor. Piyasa BAND gibi bazı altcoin’ler için daha umut verici görünüyor. BNB’nin fiyatı, 300 dolarlık bir bölgede satış emirlerini erteleyerek yükselmeyi hedeflediği için bazı büyük işaretler gösterdi.

Birkaç hafta önce 335 dolardan düştükten sonra gözde altcoin’in fiyatı, yatırımcıların ortaklık anlaşmalarının dikkatini çekerek birçoğunu coşku içinde bırakan bir ralliyi çekmek için büyük bir mücadele verdi.

BNB’nin fiyatı haftalık grafikte 240 dolar gibi düşük bir fiyattan işlem gördü. 335 dolarlık bölgeye geri dönerken, 270 dolarlık bir bölge reddedildiği için bu bölgeden hızla sıçradı. Yine de, fiyat 450 doları geçmeyi hedeflediği için 350 dolarlık bir bölgede güçlü bir destek buldu. Daha sonra da bu seviyeden bir sıçrama gerçekleştirdi.

BNB için haftalık grafikteki direnç noktaları 400 dolar ve 450 dolar seviyelerinde iken, destek noktası ise 300 dolar seviyesinde bulunuyor.

BNB günlük grafik analizi:

altcoin BNB

Günlük zaman diliminde altcoin’in fiyatı güçlü görünmeye devam ediyor. Fiyat 335 dolarlık yüksek bir aralıktan çıktı. Çünkü fiyat şu anda 400 dolar ile 450 dolar arasındaki bölgeye bir ralli gerçekleştirmek istiyor. Burada altcoin’in fiyat bir düşüşle karşı karşıya kalabilir.

BNB’nin fiyatı, 50 ve 200 EMA’nın üzerinde işlem görüyor. Bu da günlük zaman diliminde BNB’nin fiyatı için iyi bir rahatlama işareti olduğunu gösteriyor. 305 dolar ve 290 dolarlık fiyatlar altcoin için destek görevi gören EMA seviyelerine tekabül ediyor.

BNB için günlük grafikteki direnç noktaları 400 dolar ve 450 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 305 dolar ve 290 dolar seviyelerinde bulunuyor.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin