featured

Gözde altcoin, karmaşık sinyaller göndermesine rağmen büyük ralli çok yakın olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan SOL, bugün karmaşık sinyaller gönderiyordu. Piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyatı dokuz ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Yeni ivme, Credit Suisse ve UBS Group arasındaki acil birleşme anlaşmasının ardından geldi. Kripto piyasası, bankacılık krizinin etkilerini art arda üçüncü haftaya yayarken rallisini sürdürdü.

altcoin SOL

Bu arada, en iyi altcoin’lerden bir tanesi olan SOL günlük ticaret kalıpları açısından tuhaf davranışlar sergiliyor. Bu, altcoin için yaklaşan satın alma talebinde artan ivmenin bir işareti olabilir mi?

FOMC toplantısı öncesinde, kripto piyasası geçen haftaki agresif fiyat artışının ardından çok az düzeltme işaretleri gösteriyor. Ayrıca, beklenen hatlarda 25 baz puanlık bir faiz artışı olasılığı, Bitcoin ve altcoin’ler için daha da yükselişin yolunu açabilir. Bir sonraki büyük dönüm noktası, BTC’nin Fed toplantısından sonra 30,000 dolarlık psikolojik engeli aşması olabilir.

SOL rallisi geliyor mu?

Kripto para piyasası, Bitcoin’in yükseliş yaşamasına rağmen geri çekilme belirtileri gösteriyor. Ancak Solana’nın günlük işlem hacmi 24 saat öncesine göre %142 oranında bir artış kaydetti. Bu nedenle, bir SOL fiyat rallisi çok yakın olabilir. Ancak bu eğilimin devam edip etmeyeceğini 22 Mart 2023’teki FOMC toplantısından sonra göreceğiz.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin