Gözde altcoin büyük güncelleme öncesi gözünü bu seviyelere dikti! Peki, bu seviyeler gelebilir mi?
Gözde altcoin büyük güncelleme öncesi gözünü bu seviyelere dikti! Peki, bu seviyeler gelebilir mi?

Gözde altcoin büyük güncelleme öncesi gözünü bu seviyelere dikti! Peki, bu seviyeler gelebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çok önemli MimbleWimble (MWEB) güncellemesinden önce, balinalar sürekli olarak Litecoin’i izliyor. Yükseltme, yeni MWEB gizlilik özellikleriyle işlemlere izin verecek.

MimbleWimble Protocol özellikleri

MWEB protokolü, altcoin blok zincirinde gizli işlemlerin eklenmesine izin verir. Ayrıca protokol, bloklardan gelen işlemlerle ilgili istenmeyen verileri azaltır.

Litecoin’in yaratıcısı Charlie Lee, bir tweet’te MWEB’in Perşembe günü etkinleştirileceğini duyurdu.

“MWEB’in şu anda 19 Mayıs’ta etkinleştirileceği tahmin ediliyor. Etkinleştirmeyi kutlamak için bir canlı yayın etkinliği yapmayı düşünüyoruz. Yakında daha fazla ayrıntı için bizi izlemeye devam edin.”

Litecoin güncellemesinin baş geliştiricisi David Burkett, düğüm operatörlerine şunları söyledi:

“MWEB’i kullanmakla ilgilenen herkes ve özellikle önceki sürüm adaylarından birini kuranlar, MWEB etkinleştirilmeden önce resmi v0.21.2’ye yükseltmelidir. Yükseltmek için MWEB aktivasyonundan sonraya kadar beklerseniz, ne yazık ki blok zincirini sıfırdan senkronize etmeniz gerekecektir.”

Litecoin bu seviyeleri tekrardan görür mü?

Litecoin yatırımcıları arasında açık bir yükseliş eğilimi sinyali olabilecek şekilde, son zamanlarda önemli bir satın alma faaliyeti yaşandı. Litecoin, son 24 saat içinde en büyük 100 balina arasında satın alınan ilk 10 altcoin arasında yer alıyor. Veriler, en iyi 10 ETH cüzdanını analiz eden bir platform olan WhaleStats tarafından sağlandı.

Clearry, yeni güncelleme büyük yatırımcıların sabırsızlıkla beklediği bir şey. Bu, 18. Sırada yer alan altcoin için olumlu bir görünüm anlamına gelebilir.

Geçen hafta yaygın bir kripto para birimi fiyat düşüşünün ardından, altcoin son zamanlarda 55 doların en düşük seviyesine ulaştı. Yazım sırasında, altcoin 24 saat içinde yaklaşık %10’luk bir artışla 73 dolardan işlem görüyor. Geçen yılki boğa koşusu sayesinde, altcoin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 410 dolara ulaştı. Şu anki piyasa değeri 5.15 milyar dolar. Yatırımcılar, MWEB nedeniyle Litecoin’de beklentileri 100 dolar seviyesine dikti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin