iTrustCapital, Cardano (ADA) kripto para birimi için destek ekledi
iTrustCapital, Cardano (ADA) kripto para birimi için destek ekledi

Google’da Cardano aramaları zirveye ulaştı – işte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünya çapında Cardano için yapılan Google aramaları yeni bir rekor kırdı. Bireysel yatırımcılar, Cardano’nun ADA’sına yönelmesiyle Google aramaları son birkaç hafta içinde yeni zirvelere fırladı. Bu gelişme ADA tokenının en son fiyat rekoruyla aynı zamana denk geldi.

Google’da Cardano aramaları

Google trend verileri, özellikle kripto para alanı söz konusu olduğunda, genellikle perakende yatırımcıların davranışlarının iyi bir göstergesidir. Belirli bir token / proje için Google aramalarının sayısı, genel ilgi konusunda oldukça doğru bir tahmin sağlar.

Dünyanın en büyük arama motorundan alınan daha yeni verilere göre, blockchain projesi Cardano, küçük yatırımcılar için en son çılgınlık haline geldi. Google aramalarının sayısı Şubat ayının başından bu yana patladı.

İlk olarak, 2017/2018 boğa koşusu sırasında bir önceki rekoru kırdılar. Bununla birlikte, öngörüler aramaların bu haftanın sonunda (6 Mart 2021’e kadar) iki katından fazla olacağını tahmin ettiğinden, ilginin önümüzdeki haftalarda daha fazla yoğunlaşacağı belirtiliyor.

ADAUSD. Source: TradingView

Cardano’ya artan ilgi, blockchain projesindeki birkaç hayati gelişmenin ortasında geliyor.

Kurucu Charles Hoskinson geçtiğimiz günlerde büyük endüstri isimleriyle yeni ortaklıklar ve entegrasyonlar olduğunu ima ederken, uzun süredir beklenen “Mary” protokol güncellemesi bu hafta başlarında yayına girdi. Yükseltme, güvenliği artırmanın yanı sıra, ağ ve merkezi olmayan uygulamalar oluşturmak için çok varlıklı uyumluluğu da mümkün kılıyor.

bu haber ilk defa cryptopotato’da yayımlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin