BTC piyasa değeri yeni dönüm noktasına yaklaşırken Bitcoin kriptonun 'Google' mı oluyor?
BTC piyasa değeri yeni dönüm noktasına yaklaşırken Bitcoin kriptonun 'Google' mı oluyor?

Google kripto yasağını kaldırdı piyasa yeşillendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Google kripto yasağı kaldırdı ve geçtiğimiz iki gün genel olarak kripto para piyasası için olumlu geçti. Günümüzde çoğu kripto para yeşil renkte olduğu için ortam güzel görünüyor. Bazı kripto paralar diğerlerinden daha yüksek olsa da, çoğu kripto para yüzde birkaç arttı. Ethereum bu konuda bir fark yaratmadı, şu an son 24 saat içinde fiyat yaklaşık %5 artarken 229 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Google kripto yasağının sonlandırılması Ethereum fiyatına yansıdı

CoinMarketCap’a göre, kripto para biriminin toplam piyasa değeri son 24 saatte kabaca %5 arttı, 212 milyar dolardan mevcut 223 milyar dolara ulaştı. Bu durumda, Ethereum çift haneli hareket kaydetmediğinden, özellikle ETH hakkında bu hareketi etkileyen hiçbir şey yoktu. Bunun yerine, kripto pazarının neden %5 oranında yükseldiğini anlamaya çalışmalıyız?

Bunun cevabı büyük olasılıkla iki gün önce Google’ın kripto reklamları yasaklamasını tersine çevirmesi. Bu, artık Youtube‘daki kripto  ile ilgili reklamları ve Google Adsense’yi kullanan milyonlarca siteyi görmeye başlayacağınız anlamına gelir. Dikkat edilmesi gereken tek şey, tüm kripto para ile ilgili hizmetlerin kabul edilmeyeceği. Google sınırlı onay getirdi yalnızca düzenlenmiş borsalar için bir izin çıktı.

Bu durum boğa sezonunu başlatabilir!

Mart 2018’de Google, tüm kripto paralarla ilgili reklamların yasaklanacağını ilan ettikten sonra, kripto pazarı yokuş aşağı hızlıca indi. Belki de yasağın tersine çevrilmesi, 9 aylık ayı piyasasına son verecek. Öte yandan, kriptoda ki en büyük boğalardan biri olan Tom Lee, Ethereum için bir tersine dönüşün geldiğini düşünüyor. CNBC’ye, e-posta ile ulaşan Tom Lee şunları söyledi:

Ethereum’un bir eğilimi tersine döndürmeye ve güçlü bir şekilde toplanmaya hazır olduğuna inanıyorum.

Tom Lee‘nin bazı çılgın tahminler yaptığı biliniyor, bunlardan biri de Bitcoin’in yıl sonuna kadar 22.000 dolar olacağı. Şimdilik, tahminlerinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini beklememiz gerekecek.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin