Google ile yapılan bu anlaşma sonrası popüler Altcoin sert yükseldi
Google ile yapılan bu anlaşma sonrası popüler Altcoin sert yükseldi

Google ile yapılan bu anlaşma sonrası popüler Altcoin sert yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – EOS fiyatı, protokol yükseltmelerinin ve büyük isim işbirliklerinin kurumsal yatırımcıları çekmesinin ardından 2018’den bu yana en yüksek seviyesine ulaştı.

16 Nisan’da EOS fiyatı 8.49 $’a yükseldi ve altcoin için mevcut piyasa yapısı, daha fazla yükseliş için yer olduğunu gösteriyor.

EOS başlangıçta, ana şirketi Block.one’un EOSIO yazılımını oluşturmak için 4 milyar dolarlık rekor bir fon topladığı 2018’deki ICO çılgınlığı sırasında manşetlere konu olmuştu ve son üç ayda altcoin neredeyse üç katına çıktı.

Cointelegraph Markets ve TradingView’den elde edilen veriler, 27 Ocak’ta 2,43 $’dan düşük bir seviyede işlem gördüğünden bu yana, EOS fiyatının %245 artarak 16 Nisan’da 8,47 $’lık çok yılın en yüksek seviyesini belirlediğini gösteriyor.

Ocak ayının sonundan bu yana EOS fiyatındaki yükselişin üç nedeni, yeni EOS PowerUp modelinin piyasaya sürülmesi, Block.one tarafından yeni EOSIO test ağının piyasaya sürülmesi ve dağıtılmış defterin entegrasyonunu geliştirmek için Google Cloud ile bir işbirliğinin duyurulmasıdır.

Protokol iyileştirmeleri fiyat ivmesini güçlendiriyor

Kaynak tahsisini iyileştirmek için tasarlanan yeni EOS PowerUp Modelini entegre etme konusunda fikir birliğine varıldığında, EOS tokenının ivmesi Ocak ayında ciddi bir şekilde toparlanmaya başladı.

PowerUp Modeli, EOS ağının şu anda Ethereum (ETH) ağının karşı karşıya olduğu en önemli sorunlardan biri olan işlem ücretleri sorununa çözümüdür.

Yeni model kapsamında, kullanıcılar, işlem ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılabilecek CPU ve NET bant genişliği ile hesaplarını 24 saat boyunca güçlendirmek için küçük bir ücret ödeme seçeneğine sahipler veya güç artışının bir yüzdesini almak için kullanılmayan tokenlarını yatırabilirler.

Küresel olarak benimsenme ve ağ tıkanıklığı arttıkça, yüksek işlem maliyetlerine ve gecikme endişelerine kabul edilebilir çözümler sunan ağların, sorunsuz bir kullanıcı deneyimi arayan daha fazla kullanıcıyı çekmesi muhtemeldir.

Yeni test ağı ralliyi ateşliyor

EOS ve topluluğu için en önemli ivme kaynaklarından biri, 1 Nisan’da Block.one’un resmi EOSIO Testnet’in piyasaya sürüldüğünü duyurmasıyla geldi.

Projenin web sitesine göre, yeni test ağında yer alan bazı özellikler arasında çok node odaklı dağıtılmış bir ağ, tek tıklamayla blockchain hesap oluşturma, yerleşik bir EOSIO gezgini ve EOSIO testnet nodelarının hızlı bir şekilde senkronize edilmesini sağlayan anlık görüntülerin dahil edilmesi yer alıyor.

Yeni testnet sürümü, protokol ilk olarak 2018’de başlatıldığından beri Block.one’dan çıkan en önemli sürümlerden biridir ve Block.one’ın Ocak 2021’den ayrılmasından endişe duyan topluluk üyeleri için bir güven artışı sağladı.

Google Cloud işbirliği, ralliye roket yakıtı ekliyor

Google Cloud, 2 Nisan’da, EOSIO ile işbirliğini ve gizli bulut bilişim ile dağıtılmış muhasebe teknolojisinin entegrasyonunda devrim yaratmaya nasıl yardımcı olduğunu tartışan bir makale yayınladığında, EOS fiyat ivmesini artırdı.

Google Cloud aynı zamanda yukarıda bahsedilen hackathon’un ana ortaklarından biriydi ve blockchain’in şeffaf yapısını, sunduğu hız ve güvenlikle birleştirmeye yardımcı olan “blockchain ve bulut tabanlı sistemlerin geleceğini yeniden tanımlayan uygulamalar geliştirmeye” yardımcı olmayı hedefliyordu.

Google şemsiyesi altındaki bir platformla böylesine aktif bir ilişkiye sahip olmak, EOSIO’nun geçerliliğini artırdı ve Ocak ayının sonlarında bir EOS Grayscale Trust fonunun doldurulması, kurumsal yatırımcıların bu büyüyen ekosisteme erişmek için artık daha kolay bir yol olduğu anlamına geliyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin