Google, Disney, PayPal ve Amazon’dan büyük kripto hamlesi!
Google, Disney, PayPal ve Amazon’dan büyük kripto hamlesi!

Google, Disney, PayPal ve Amazon’dan büyük kripto hamlesi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Eski ve yeni kuruluşlar hızla büyüyen pazarda yer almaya çalıştıkça, kripto alanında istihdam ihtiyacı gün geçtikçe yoğun bir şekilde artıyor.

Kripto odaklı bir kariyer platformu olan CryptocurrencyJobs.co, bu özel iş kategorisinde yaklaşık yüzde 1500’lük bir artış olduğunu bildirdi. Platformun kurucusu Daniel Adler konuyla ilgili şunları dile getirdi:

“Şu anda herkes farklı rollerde işe alımlar yapıyor. 2017’de Cryptocurrency Jobs’u başlattığımdan beri gördüğüm en güçlü olay bu.”

Coinbase, Accenture ve JPMorgan Chase gibiler daha önce Adler’in sitesinde tanıtıldı. Bu kariyer fırsatlarının çoğunun merkezsiz finans alanında olduğunu söyledi.

Google, Disney ve PayPal gibi devler kripto alanında alımlar yapıyor

NFL, Nike, Hulu, VISA, Meta, Apple, Nvidia, Disney, PayPal, Google, Fidelity, Amazon, Microsoft, JP Morgan, Mastercard, State Street, Goldman Sachs  ve Bank of America kriptoyla ilgili çalışan arayan diğer şirketler.

PayPal, kripto para birimi danışma komitesini resmi olarak kurdu. PayPal, kriptografi, dağıtılmış teknoloji, düzenleme, ekonomi ve sermaye piyasaları uzmanlarından oluşan bir kripto danışma grubu oluşturdu.

21Shares, en büyük kripto para birimi ETP düzenleyicisidir ve müşterilerinin artan talebini karşılamak için ABD’deki ayak izlerini genişletmek üzere üç üst düzey satış uzmanı atamışlardır.

Bir kripto para aracı kurumu olan FalconX, mühendislik, pazarlama, insan kaynakları ve müşteri hizmetlerinde çeşitli pozisyonları ele almak için Bloomberg Yetenek Başkanı Suzy Walther’i başkan olarak işe aldı.

FalconX CEO’su Raghu Yarlagadda, kripto para birimlerinin kurumsal olarak benimsenmesinin, dünya ekonomisinin 5 ila 7 yıl içinde tokenleştirileceği fikrini pekiştirmeye devam ettiğini belirtti.

Bitcoin’e olan talep arttıkça, kripto para birimi ve Blockchain şirketlerindeki iş ilanlarının sayısı da artıyor.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin