Sıcak Haber: Google, Coinbase ile kripto ödemeleri konusunda anlaştı

Google Cloud, Axie Infinity için önemli bir desteği açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ronin Ağını çoğu insan saldırı ile beraber duydu. Bu zamana kadar yapılan en büyük saldırılardan birine maruz kalan ağ, henüz yeni yeni iyileştirmelerle ayakta duruyor.

Axie Infinity yaratıcısı Sky Mavis, NFT destekli oyunlar için tasarlanmış özel bir Ethereum yan zinciri olan Ronin ağını daha da merkeziyetsiz yapmaya çalışıyor. Bundan dolayı Web3 girişimi, amacına yardımcı olmak için en büyük Web2 teknoloji devlerinden birini seçti.

9 Eylül Cuma günü gelen bir habere göre Ronin’e adeta bir talih kuşu kondu. Sky Mavis, Google Cloud ile uluslararası teknoloji devinin bulut bilişim bölümünün Ronin üzerinde bir doğrulayıcı düğüm çalıştırmasını sağlama amacıyla anlaşmaya vardı. 

Google Cloud tarafından büyük destek

Ronin, saldırı sonrası zor günler geçirmişti. Ağ üzerinde yatırımcıların varlıkları çalınmıştı. Bu projeyi daha da zor bir duruma sokmuştu. Ancak geçtiğimiz günlerde bir ödeme planı ve süreç ile ilgili bilgiler yatırımcılarla paylaşıldı.

Şimdi ise Google Cloud desteğini gelmesi son derece önemli. Bu sayede Google Cloud’un yan zincir ağının güvenliğini sağlamaya ve işlemleri işlemeye yardımcı olacağı anlamına geliyor.

Bir Sky Mavis temsilcisi, anlaşmanın belirli şartlarını paylaşmayı ise kabul etmedi. Ancak basın açıklamasına göre, Google Cloud 2020’den beri zaten girişimin “stratejik bulut ortağı” olduğu belirtildi. Google Cloud tarafından ise şu açıklama yapıldı:

“Artık topluluk oluşturma ve ortak mülkiyete ilham veren bir oyna ve kazan konsepti uygulayan Sky Mavis, bulutun blok zincir teknolojilerinin bireyler için inovasyon ve değer yaratmasını nasıl sağlayabileceğinin güçlü bir örneğidir.”

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin