Google bu altcoin ile ortaklık kurdu! Piyasa nasıl tepki verdi
Google bu altcoin ile ortaklık kurdu! Piyasa nasıl tepki verdi

Google bu altcoin ile ortaklık kurdu! Piyasa nasıl tepki verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin NEAR Protocol, Google Cloud ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Yapılan açıklamaya göre işbirliği, hibe alan ağ geliştiricilerinin Web3 projelerini ve merkezi olmayan uygulamaları (dApps) daha kolay oluşturup dağıtabilmesi için oluşturuldu.

Piyasa bu ortaklığa nasıl tepki verdi?

Günlük zaman diliminde görüldüğü gibi, duyurunun fiyat aktivitesi üzerinde olumlu bir etkisi olmuş olabilir. Grafiğe göre, NEAR’ın fiyatı 5 Ekim’deki açılış ve kapanış fiyatları arasında yüzde 2 artış yaşandı.

Altcoin 3,623 dolardan açıldı ve 3,696 dolardan kapandı. Ek olarak, aynı dönemde 2,729 dolar gibi yüksek bir seviye görüldü. Hacim göstergesine bakıldığında, bu süre zarfında işlem sayısı sekiz milyona yakın seyretti. Bu, Ekim ayının başından beri görülen en yüksek seviye oldu.

Günlük zaman diliminde 3,45 dolar destek seviyesinin yakınında birkaç test vardı. Altcoin 3,978 dolar fiyat alanında direnç vardı. Fiyattaki hafif yükseliş dışında, geçmişte fark edilebilir bir fiyat hareketi görülmedi. Sonuç olarak, günlük zaman dilimindeki fiyat hareketi, son birkaç haftadır görünüşte yatay görünüyordu. Grafiğe bakıldığında, Göreceli Güç Endeksi göstergesindeki nötr noktanın hemen altında bir çizgi ortaya çıktı.

Haftalık fiyat hareketi

NEAR’ın haftalık zaman dilimindeki fiyat hareketine baktığımızda, Mayıs’tan Haziran’a kadar aşağı yönlü bir trend görünümü mevcut. Haftalık grafik, 3.722 dolarlık alanın destek sağladığını, ancak test edilmekte olduğunu ortaya koydu. Bu seviye destek sağlayamazsa, yeni bir seviye oluşabilir.

Edinilen bilgiler ayrıca TVL’nin Haziran ayında güvence altına alınan 400 milyon dolardan aşağı 270 milyon doların üzerinde olduğunu ortaya koydu. Potansiyel olarak, TVL düşüşü ayı piyasasına bağlanabilir. TVL, ağda daha fazla proje gönderildikçe bir artış görebilir.

Haftalık zaman dilimindeki 3,7 dolarlık fiyat alanı en yakın direnç noktası gibi görünüyor. Kısa vadede, bu seviyenin kırılması, yükseliş eğilimi ve 3,9 dolarlık direnç alanında olası bir zorluk anlamına gelebilir.

Finansman teklifi ve Google Cloud ile yapılan ortak çalışma sayesinde ağ üzerinde benzersiz yeteneklere sahip farklı girişimler başlatılacak. Sonuç olarak, bu haberler uzun vadeli yatırımcılar için olumlu sonuçlanabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin