Dünya'nın en büyük şirketinden Blockchain açıklaması!
Dünya'nın en büyük şirketinden Blockchain açıklaması!

Google bomba gibi geliyor: Piyasayı kökten değiştirmeye hazırlanıyorlar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Google’ın ana şirketi Alphabet Inc.’in CEO’su Sundar Pichai, Blockchain endüstrisini ve Web3 evrenini yakından izlediğini açıkladı. Hem “heyecan verici” buluyor hem de firmasının bu yönde ilerlemeye odaklandığını kabul ediyor.

Blockchain yanlısı söylemler

49 yaşındaki Hint kripto para birimi endüstrisinin omurgası olan Blockchain teknolojisi hakkında konuştu. Pichai, önemli miktarda Silikon Vadisi şirketinin Web3 ve Blockchain’i halihazırda benimsediğine işaret ederken, kuruluşunun da bu şekilde baktığını iddia etti:

“Ne zaman bir yenilik olsa, bunu heyecan verici buluyorum. Bence bu elimizden gelenin en iyisini yapmak istediğimiz bir alan.”

Bu, Alphabet’in sergilediği ilk kripto yanlısı duruş değil. Şirket geçen yıl kasım ayında, on yıllık bir iş birliği üzerinde anlaşmaya vardığı vadeli işlem borsası şirketi Chicago Mercantile Exchange’e 1 milyar dolar yatırım yapmıştı.

CME, düzenlenmiş Bitcoin hizmetleri sunar ve dijital varlık endüstrisinin uzun süredir destekçisidir.

Google’ın kripto atakları

Bu yılın Ocak ayında, dünyanın en büyük arama motoru, kullanıcıların kripto para birimlerini dijital cüzdanlardasaklamasını sağlama planlarını açıkladı. Şirket, girişimin sorumluluğunu PayPal’dan transfer ettiği Arnold Goldberg’e verdi.

Geçen ayın sonunda, Google’ın çevrimiçi veri depolama hizmetleri bölümü Google Cloud bir dijital varlık ekibi oluşturdu. Yeni birim, bulutta ürün oluşturma, işlem yapma, değer depolama ve başlatma fırsatları sağlamak için Blockchain teknolojisini kullanmayı amaçlıyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin