BTC piyasa değeri yeni dönüm noktasına yaklaşırken Bitcoin kriptonun 'Google' mı oluyor?
BTC piyasa değeri yeni dönüm noktasına yaklaşırken Bitcoin kriptonun 'Google' mı oluyor?

Google verileri: Bitcoin en çok ne zaman satın alınıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Google Trends’ten elde edilen veriler, Bitcoin’in fiyatındaki artışa paralel olarak “Bitcoin satın al” arama teriminin geçtiğimiz ay boyunca arttığını ortaya koydu.

Bitcoin ilgisi artıyor

Grafikte görüldüğü gibi, Bitcoin’e ilgi 3 Nisan’da hayli arttı ve 100 puana ulaştı. Arama terimlerinde artış olduğu vakit Bitcoin 4.200 dolardan işlem görüyordu. Trend artışıyla paralel olarak Bitcoin %26 değer kazandı ve 5.300 dolar seviyesine çıktı.

Aramanın eğilimlerine bakıldığında, insanlar fiyat düştüğünde değil arttığında Bitcoin satın almakla daha fazla ilgileniyorlar. Bitcoinist’e göre, bu bir FOMO belirtisi olabilir. Bitcoin’in fiyat teklifleri düşerken ilginin azalması da bu tür davranışlara işaret ediyor.

Kripto alanındaki çoğu kişi Bitcoin’in sonunda bir dip bulduğuna inanıyor. Binance Research tarafından yayımlanan yeni bir rapora göre, 2018 düşük seviyelerinden gelen kripto para fiyatlarındaki istikrarlı toparlanma, piyasanın en alt seviyeye ulaştığını gösteriyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin