Bitcoin’deki flaş çöküş bir fırsat mı yoksa yok oluşun habercisi mi?
Bitcoin’deki flaş çöküş bir fırsat mı yoksa yok oluşun habercisi mi?

Goldman Sachs’tan Michael Bucella: “Bitcoin 2 bin doların altına inebilir! Ama güçlü bir şekilde geri sıçrayacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Goldman Sachs’taki Multi-Asset Sales’ın eski başkan yardımcısı ve BlockTower Capital’da bir ortak olan Michael Bucella, Bitcoin rallisini CNBC Fast Money’de 4.300 dolara getirdi. Bitcoin’in ayı döngüsünün sona ermesi için bir son düzeltmenin olabileceğini ve bunun yakında gerçekleşebileceğini belirtiyor.

Michael Bucella: “Bitcoin’in ayı piyasası aslında uzun bir sıkıntı döngüsü.”

Bucella, Bitcoin’in ayı piyasasının aslında “uzun bir sıkıntı döngüsü” olduğunu ve “zayıf ellerden güçlü ellere” doğru hareket ettiğini söylüyor. Bucella konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Güçlü eller aslında oldukça sabırlı ve şu anda piyasada gördüğümüz birçok volatil ve boşluk riskinin, hala var olan katılımcıların bir işlevi olduğunu düşünüyorum. Ve sanırım aslında kriptoda ciddi bir sıkıntı döngüsündeyiz ve bunun son ayağı tipik olarak volatil ve kısa ömürlü.

Eski Goldman Sach çalışanı, Bitcoin için dip seviyesinin henüz gelmediğini ve ortaya çıkacak başka bir geri çekilme olduğunu ve bunun da kısa süreli olacağını iddia ediyor. Sıkıntılı döngünün son ayağını bekleyen büyük kurumlar ve Bitcoin biriktiren insanlar/kurumlar için bu seviyelerin mükemmel bir giriş noktası olduğunu da ekliyor.

kurumsal kripto fonları

“Bitcoin fiyatı “buradan 2.000 dolar” gibi düşük seviyelere gidebilir.”

Ayrıca, Bucella konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

En zeki para taşınıyor… MIT, Harvard, Stanford, Yale, hepsi bu alana özel taraf ve girişim piyasalarına giriyor. Ve bu portföylerin çoğu, kamu pazarlarını da içeren daha geniş kripto varlık alanı için altyapıyı inşa eden şirketlere yatırım yapıyor.

Michael Bucella, Bitcoin’in dip seviyesinde kalmasının kısa süreli olacak olmasına rağmen, kurumsal yatırımcıların BTC biriktirirken beklediklerini söylüyor. Bitcoin’in fiyatının “buradan 2.000 dolar” gibi düşük bir seviyeye kadar gidebileceğini ve bu taban için fırsatın çok düşük olacağını vurguluyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin