''Kripto piyasasında bastırılan yaygın spekülasyon, sağlıklı.”
''Kripto piyasasında bastırılan yaygın spekülasyon, sağlıklı.”

Goldman Sachs’tan piyasa yorumu: ”Kripto piyasasında bulunan ayı sağlıklı!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Goldman Sachs’ın dijital varlık piyasası başkanı Justin Schmidt, New York’taki bir konferans sırasında kripto varlıklarla ilgili olarak çeşitli müşterilerin sahip olduğu güvenlikle ilgili endişeleri kabul etti. Kripto para piyasası, ayı ile zor bir zaman geçirirken, yatırımcılar dijital varlıklarının güvenliğinin sağlanması için ısrar ediyor. Çünkü kripto piyasasında henüz istikrar sağlanmış değil.

Goldman Sachs, düzenlemeler netleşene kadar piyasadan uzak duracak

Yatırım bankacılığı devi Goldman Sachs, daha önce volatil kripto pazarına katılmayacaklarını açıkça belirtti. Yatırım bankacılığı şirketi, düzenlemeler konusunda bir miktar netlik sağlanana kadar piyasadan uzak duracak. Schmidt, konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Bana sordukları şeylerden biri ‘paralarımızı koruyabilir misin?’ ve ben ‘hayır, yapamayız’ diyorum, işimizi kurduğumuzda göz önünde bulundurmamız gereken şeylerden biri de düzenleyici bir bakış açısıyla yapabileceğimiz ve yapamayacağımız şey.

Schmidt, müşterilerin, özellikle de kripto para biriminin fiyatının düşme hızı konusunda haklı olduğunu belirterek, varlıklarını güvence altına almanın şu aşamada mümkün olmadığını belirtti. Bir yatırım yönetim şirketi olan VanEck, bir Bitcoin ETF’si oluşturma yarışında hala var ve kripto pazarındaki borsa, Goldman Sachs’ın müşteri hizmetleri söz konusu olduğunda ufuklarını genişletme baskısını artırabilir.

Schmidt, Fidelity’nin kripto para piyasasına katılma kararını onaylıyor

Schmidt, bir yatırım yönetim firması olan Fidelity’nin kripto para piyasasına katılma kararını onaylıyor, ancak kurumsal yatırımcıların muhafazakâr tarafa düştüğünü ve böylece emanet güvenliğiyle ilgili endişeleri artırdığını ekliyor. Dijital varlık piyasaları başkanı, konuya yönelik şunları söyledi:

Velayet kesinlikle gerekli olan temel parça. Velayet, farklı parçaların birbirleriyle güvenli bir şekilde çalışması gereken genel entegre bir sistemin parçası ve bu zincirdeki tüm farklı parçalara güvenmek zorunda. Bu uzun dönem alır.

”Kripto piyasasında bastırılan yaygın spekülasyon, sağlıklı.”

Sonuç olarak Schmidt, hızlı bir değişimin, bugün sektörde hakim olan daha az arzulanan ve yaygın bir spekülasyona son verme konusuna yardımcı olacağını söyleyerek, düşen pazarda darbe alan kripto yatırımcılarını motive ediyor. Schmidt, konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Birçok açıdan, son birkaç ay içinde bastırılan yaygın spekülasyon, ekosistem içinde gerçekten sağlıklı ve kurumsal sınıf ürünler ve hizmetler sunan şirketleri sabırsızlıkla bekliyorum.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin