Goldman Sachs, müşterilerini Galaxy Digital'in ETH fonuyla buluşturuyor
Goldman Sachs, müşterilerini Galaxy Digital'in ETH fonuyla buluşturuyor

Goldman Sachs, müşterilerini Galaxy Digital’in ETH fonuyla buluşturuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Goldman Sachs, yatırımcıları Galaxy digital’in ETH fonuyla buluşturmaya hazırlanıyor. Bankanın müşterileri, yatırımcı başına minimum 250.000 dolar yatırım yapıyor. Galaxy Digital’in ETH fonları, başlangıcından bu yana 50.5 milyon dolar kazandı.

Goldman Sachs’tan yeni bir Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) göre, yatırım bankası artık müşterilere Galaxy Digital’in Ethereum Fonu aracılığıyla Ether (ETH) yatırım imkanı sağlayacak.

Goldman Sachs müşterilerine Galaxy ETH fonu aracılığıyla ikinci en büyük kripto para birimine yatırım yapmaları için bir ortam sağlandığından, bu ETH piyasası için oldukça önemli bir gelişme oldu. Banka, 8 Mart’ta fona getireceği müşteriler için “tanıtım ücreti” alacağını belirterek teklifi bildirdi.

Goldman müşterisinin ne kadar satın aldığı belirtilmese de, her yatırımcı için minimum yatırım 250.000 dolar olduğunu belirtti. Galaxy’nin ETH fonunun başlangıcından bu yana 50,5 milyon doların üzerinde satış elde ettiğini ekliyor.

Varlık yönetimi firması olan CAIS Capital, açıklama üzerine müşterilerini Galaxy ETH Fund’a tavsiye ettiği için yerleştirme ücreti alıcısı olarak da adlandırıldı. Goldman’ın tanıtım ücreti ve CAIS’in yerleştirme ücretinin miktarı ise açıklanmadı. Galaxy Digital, Mike Novogratz’a ait kripto odaklı bir finansal hizmet sağlayıcısı. 2021’in 4. çeyreğinin sonu itibariyle, yönetim altındaki varlıklarda (AUM) 2.8 milyar doları bulunuyordu.

Galaxy Digital ve Goldman Sachs ortaklığı

Goldman Sachs’ın Galaxy Digital ile yaptığı ilk ortaklık değil. Haziran ayında, Galaxy Digital’in likidite sağlamasıyla CME Group’un Bitcoin vadeli işlem piyasasında Bitcoin (BTC) vadeli işlemlerini başlattı.

Goldman Sachs çalışanları da benzer şekilde kripto paralarla daha fazla ilgilenmeye başladı. Goldman Sachs yöneticisi Roger Bartlett 25 Şubat tarihinde geleneksel finans firmasından ayrılan bir kripto para borsası olan Coinbase’e transfer olacağını açıkladı.

Goldman Sachs müşterilerine Bitcoin getirirken, diğer firmalar da Ethereum’u getirmek istedi. NFT’ler, blockchain oyunları ve Ethereum Classic gibi daha yeni özelliklerin yaratılmasıyla, en iyi bilinen ikinci kripto para sektörde devrim yarattı.

Goldman Sachs Kıdemli Başkanı ve kripto sektöründe hevesli bir yatırımcı olan Lloyd Blankfein de ikonuyla ilgileniyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin