Goldman Sachs, bu yılın ikinci çeyreği için Bitcoin ürünleri paketini planlıyor
Goldman Sachs, bu yılın ikinci çeyreği için Bitcoin ürünleri paketini planlıyor

Goldman Sachs, bu yılın ikinci çeyreği için Bitcoin ürünleri paketini planlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber  – Goldman Sachs dijital varlıklar başkanı, müşterilerin Bitcoin yatırım ürünleri talep ettiğini söylüyor.

Goldman Sachs’ın özel varlık yönetimi bölümünün dijital varlıklar başkanı Mary Rich, bu sabah CNBC’ye yaptığı açıklamada, bankanın Bitcoin ve diğer dijital varlıklara yönelik “tam bir yatırım yelpazesi” başlatmayı planladığını söyledi.

Goldman Morgan Stanley’i Bitcoin’i takip ediyor

Rich’e göre, 1,8 trilyon doların üzerinde varlığa sahip olan Goldman Sachs, “fiziksel bitcoin, türevler veya geleneksel yatırım araçları” yoluyla BTC yatırımı sunmayı planlıyor.

Goldman’ın duyurusu, Morgan Stanley’in zengin müşteriler için Bitcoin ile ilgili yatırım ürünlerini duyurmasının hemen ardından geliyor. Goldman ayrıca yakın vadede en az 25 milyon dolarlık yatırımla varlıklı bireyleri, aile ofisleri, bağış fonları gibi “özel varlık müşterilerini” hedefliyor.

Rich, mevcut makro ortamın, blockchain’in “yeni bir İnternetin şafağı” olma ihtimalinin yanı sıra, Goldman Sachs’ın birçok müşterisini Bitcoin yatırımları aramaya motive ettiğini söyledi.

“Enflasyondan korunma olarak bu varlığı arayan bir müşteri şartı” olduğunu da sözlerine ekledi.

Banka, BTC tekliflerine bu yıl Haziran ayından önce başlamayı planlıyor.

Son zamanlarda Goldman, Ark Innovation ETF aracılığıyla dolaylı bir Bitcoin yatırım aracı da başlattı.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin